Klar til sommerferie

Klar til sommerferie

Der var mange forventningsfulde tilskuere der mødte op på Rødby Stadion til sæsonens sidste kamp i klubbens "Tour de Lalandia". De mange fremmødte blev ikke skuffede, da der var både lækre detaljer, flotte mål og gode målchancer til det lokale udvalgte hold, Sydalliancen. Kampen sluttede 9-0 til de danske mestre.

 

FCK.DK fik igen hjælp fra Morten Nordstrand som allierede sig med Peter Larsson, der kom med de følgende beskrivelser af målene:

 

2. 1-0, Vingaard (Oviedo går til baglinjen og slår bolden skråt bagud til Vingaard som står på kanten af feltet og flugter bolden i det lange hjørne)
24. 2-0, Hjalte ( N'Doye tager bolden godt med i højre side af feltet spiller bolden hårdt fladt ind i feltet hvor bolden passerer tre fremstomende FCK’ere, før Hjalte sætter indersiden på og scorer)
26. 3-0, Ailton (Bolden bliver spillet op på N’Doye, der første gang spiller den videre mod Hjalte der hopper over så Ailton kan ligge bolden flot i det lange hjørne)
50. 4-0, TK (Kampens detalje! TK får bolden omkring midterlinjen i venstre side, han dribler lidt rundt og får lavet to tunneler inden han chipper bolden i en blød bue over keeperen fra 25 meter)
59. 5-0, Ailton (Santin spiller Ailton fri i venstre side af feltet, han tager bolden med forbi målmanden, laver derefter en sparkefinte på en glidende forsvarsspiller før han endnu engang får målmanden til at ligge sig inden han triller bolden i mål)
65. 6-0, Jacob Albrechsen (Oscar Wendt ligger i præcist hjørnespark til første stolpe, hvor Jacob stiger til vejrs og pander bolden i nettet)
69. 7-0, Santin (Hjalte lægger en dyb pasning med ydersiden til Santin, der elegant glider forbi målmanden og chipper bolden i mål)
71. 8-0, Santin (Moos spiller Bryan fri i venstre side. Han tager et træk og spiller den på tværs til Santin som kan trille bolden i mål.
85. 9-0, Oviedo (Tüchsen forsøger sig fra kanten af feltet. Bolden rettes af og Oviedo er hurtigt over den løse bold, går uden om målmanden og kan uden problemer score kampens sidste mål)

 

Det var også sidste kamp for Jacob "Pokemon" Albrechtsen som kom med følgende kommentar efter kampen.

 

- Jeg står med en glad følelse i kroppen - lidt trist men samtidig glad. Jeg havde sat næsen op efter at score i dag og jeg er meget glad for at det lykkedes - fint og flot indlæg fra Oscar, der ligger lige i panden på mig, så jeg ikke kan undgå at heade den i kassen. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben og nu glæder jeg mig til se hvad der vil ske efter sommerferie.

 

Efter kampen som også var afslutningen på "en super hyggelig social tur" (citat: Hjalte) skrev spillerne en million autografer og nu glæder de sig til en velfortjent sommerferie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: FCK.DK / Charles Maskelyne