CL-kvalkamp for fyldte tribuner

Billetpakker udsolgt

Mandag blev de sidste billetpakker til F.C. Københavns tre UEFA Champions League-kampe udsolgt. Dermed blev de 9.000 pakker afsat over weekenden men var du en af de uheldige, der ikke fik mulighed for at erhverve en billetpakke, er der stadigvæk rig mulighed for at opleve verdens største klubfodboldturnering i PARKEN.

 

Super Shoppen PARKEN sælger billetter til kampene mod FC Rubin Kazan og Panathinaikos FC. Billetterne er til Nedre C og Stemningstribunen.

 

I løbet af de næste dage udløber nogle af de reservationer/forkøbsretter som blandt andet UEFA, guld- og sæsonkortholdere samt klubbens samarbejdspartnere har. Skulle der være billetter til overs til en eller flere af disse kampe, vil de blive tilbudt til de uheldige på ventelisten.

 

Nedre C- og Stemningstribunebilletter sælges under hhv. Nedre C og Stemningstribunen i forbindelse med lørdagens Superligakamp mod Silkeborg IF. Praktisk information om hvordan det foregår følger her på FCK.DK i midtugen.

 

Sådan foregik lodtrækningen
I fredags blev de 34.000 på ventelisten trukket ud i en vilkårlig rækkefølge af Statsautoriseret revisor Bo Hougaard Hendriksen, partner i Aaen & Co. statsautoriserede revisorer as. Herefter blev én efter én kontaktet med muligheden for at købe op til seks billetpakker og mandag var der ikke flere billetpakker tilbage. Den vilkårlige rækkefølge på de 34.000 er dermed den der også bruges, hvis der i den nærmeste fremtid sættes yderligere billetter eller billetpakker til salg. Det er ikke muligt at få oplyst, hvor man står på ventelisten.

 

>>> Billetinformation: UEFA Champions League