Carlos Zeca og Hákon Haraldsson

Zeca: Vi skal videre

Der er kun et mål for anfører Zeca, når vi torsdag kl. 19.00 starter den europæiske kvalifikation med kampen mod Torpedo-BelAz Zhodino: at sikre et udgangspunkt, der sender os videre til næste runde efter returkampen:

”Alle føler, at vi skal ud og vise, at vi har sulten efter at komme med i gruppespillet denne sæson," siger Zeca.

Vi skal dominere fra start
"F.C. København er en klub, der skal være med på den internationale scene, og derfor skal vi være koncentrerede og professionelle i de her kampe, hvor vi er favoritter, men modstanderne vil gøre alt for at gøre det svært for os."

"Målet med kampen i Parken er helt sikkert at sikre et resultat, der er med til at sende os samlet videre. Derfor skal vi dominere fra start og holde et tempo, som de får svært ved at følge."

Alle skal være klar til at give alt
Zeca var tilbage i kamp i søndags, efter at han har været ude med Covid-19.

”Jeg synes, jeg er kommet mig godt, og jeg er klar til at spille, hvis Jess vælger mig," siger vores anfører.

"Vi vil vinde mesterskabet, pokalen og med i gruppespillet i Europa, og det kræver en bred trup. Alle skal være klar til at give alt og give vores trænere en masse valgmuligheder."

Løfter energien at fansene er tilbage
"Vi fik ikke den start, vi ville i søndags, men vi har lagt det bag os og har vigtige opgaver foran os i et tæt program. Det er en spændende tid på sæsonen, og det løfter energien meget, at vi har vores fans tilbage. Nu skal vi betale dem tilbage, og det skal starte med en sejr torsdag aften,” slutter Zeca.

Du kan stadig sikre dig en plads til kampen via billet.fck.dk