Carlos Zeca

Zeca før sæsonstart: Vi er klar

Søndag går det igen løs for alvor, når den nye sæson starter med en kamp i Odense mod OB.

”Det har været en anderledes preseason, fordi vi spillede europæisk efter Superligaen sluttede og så har en del af os været afsted med vores landshold de seneste uger. Det betyder, at det faktisk først er i dag, torsdag, vi alle er samlede og kan se frem mod kampen mod OB, men vi er klar til kampen og glæder os til at komme i gang,” siger anfører Zeca før premierekampen.

”Vores mål i ligaen er helt sikkert at vinde mesterskabet. Vi havde en svær sæson i den hjemlige turnering sidste sæson, mens det var rigtigt godt i Europa. Det var der mange grunde til, men jeg synes, at vi har et stærkt hold med masser af erfaring og talent kombineret, så vi skal kunne præstere både i Superligaen og Europa. Det bliver vi testet i fra start med det program, der venter os med OB, så Europa League og så Derby næste søndag. Vi glæder os bare til at komme i gang igen,” siger Zeca, der selv spillede to landskampe for Grækenland i den netop overståede landsholdssamling:

”Jeg føler mig frisk og i god form, og jeg ved, at folk har arbejdet virkelig hårdt her i opstarten, så vi fysisk er klar til at præstere fra start. Vi håber at komme til at spille en masse kampe, så det er vigtigt, at alle i truppen er klar til at yde alt for holdet,” siger Zeca, der glæder sig over, at der fortsat er tilskuere til kampene i Superligaen:

”Det giver en helt anden energi omkring kampene, selvom vi stadig savner at have den helt rigtige stemning. Vi kommer også til at savne vores egne fans i Odense og Göteborg, men vi ved, at de står bag os, selvom de ikke er på stadion og vi spiller helt sikkert også for, at de skal få en god søndag, selvom de ikke kan komme på stadion,” slutter Zeca.

Kampen mod OB starter kl. 18 og bliver vist på 3+ og Viaplay.