Ståle Solbakken

Ståle: Pinligt og ikke FCK værdigt

"Første halvleg var et mareridt, hvor vi leverede en pinlig indsats!"

Ståle lagde ikke fingrene imellem, da han evaluerede indsatsen i sæsonpremieren i Odense, som især før pausen var helt forfærdelig.

"Det var pinligt for mig, som er ansvarlig, og for spillerne, for det her var ikke FCK værdigt. Og det gør ondt, for mine medtrænere og vores nye fysiske træner og analytiker gjort alle et stort stykke arbejde for at forberede spillerne på hvad der ventede, men så er der 11 mand, der går på banen uden at være mentalt klar og uden at vise hverken vilje, tro eller lederskab. Vi tror, vi bare kan udspille dem med en hæl-og-tå-attitude, men vi går i den samme fælde som sidste års sæsonpremiere."

"De kommer med 100 kilometer i timen, og så nytter det ikke at spille småbold. Hver gang vi mistede bolden, så det ud som om, de kunne løbe ned og score. Det var et mareridt, selv om vi prøvede at justere underves og rykke kæderne tættere sammen, men det nytter ikke, når der mangler vilje og intensitet til at løbe de ekstra meter."

"Det blev bedre efter pausen, hvor vi gamblede med en midtbanediamant og sendte mange folk frem, men de lurer hele tiden på kontra og kunne have straffet os et par gange. Det blev en ret uroligt halvleg, som jeg heller ikke er særlig tilfreds med, men der var dog en anden intensitet og løbevilje. Hvis vi havde haft den før pausen, var det måske gået anderledes," sluttede Ståle.