William Clem

William Clem: Et klart mål for os at tage The Double

18-årige William Clem debuterede i efteråret i pokalkampen i Hobro og har fået spilletid i alle de øvrige pokalkampe hidtil i denne sæson. Og han ser frem til første semifinale onsdag aften i Farum mod FC Nordsjælland.

"Det er en turnering, som vi skal vinde - og det er ved at være længe siden sidst, så det er et klart mål for os at tage The Double i år. Men vi ved, at FCN er et rigtigt godt hold, som vi har stor respekt for - og et hold, der jo også spiller med om begge titler," siger William Clem.

Løvernes seneste pokaltriumf kom i 2017, da Brøndby blev besejret 3-1 i finalen i Parken, der også lægger græs til årets finale Kristi himmelfartsdag den 18. maj.

Specielt med dobbeltopgør
"En semifinale over to kampe gør det til et lidt anderledes opgør end ellers, så vi skal have et brugbart resultat med tilbage til Parken i næste uge, hvor vi forhåbentlig kan sætte tingene på plads," lyder det fra Clem, der satser på spillemæssige forbedringer i forhold til de seneste udekampe i Randers og Aarhus:

"Vi skal tage lidt bedre kontrol på kampene og have længere perioder på vores præmisser i stedet for på modstandernes. Det handler især om at holde fast i bolden bedre, men også at holde et højere tempo i spillet. Men vi står i en god position og ved, hvad vi skal forberede os på oppe i Farum," siger William Clem.

Vant til mange kampe
Forude venter et travlt kampprogram med tre kampe mod FCN og to kampe mod Brøndby indenfor de kommende uger. 

"Det er en spændende periode, som vi går ind i nu, hvor det hele skal afgøres både i pokalturneringen og i Superligaen. Det bliver hektisk, men vi er vant til at spille mange kampe, som vi også gjorde hver uge i efteråret. Nu gælder det om at finde de små ekstra procenter frem, der gør forskellen," slutter han.

Pokalkampen i Farum fløjtes igang kl. 18.00 foran et fyldt udebaneafsnit - DR2 sender direkte, hvis du ikke har billet til kampen.

>> Find din billet til returkampen mod FCN næste torsdag her