Jacob Neestrup

Neestrup: Vores egen skyld vi ikke vinder i dag

”Det irriterer mig grænseløst, at vi har tabt i dag, for jeg føler virkelig, at vi skal vinde den her kamp,” sagde Jacob Neestrup efter 2-3-nederlaget i Farum, hvor hjemmeholdet vendte vores 2-1-føring til sejr i de sidste 20 minutter.

”Vi fik en god start, men efter vi kom bagud, så haltede vi lidt, men fra 20. minut til de udligner, så er vi virkeligt gode og klart bedst. Vi har massiv overvægt af spillet, og vi skaber mange chancer, og så er det skuffende for mig, at vi helt unødvendigt taber på to hjørnespark, når vi har præsteret så godt.”

”Men der er returkamp om en uge, og så skal vi herop igen om halvanden uge i Superligaen, og der vil spillerne komme med en god følelse af, at vi kan præstere på den her bane. Det var os, der spillede med mest fart i dag, og det er som sagt vores egen skyld, at vi ikke også vinder.”

”Vi lavede en del rotationer inden kampen, blandt andet i forhold til banen heroppe, men også i forhold til det kommende program, og det synes jeg lykkedes helt perfekt, så der fortryder jeg ikke noget.”

”Jordan og Diogo viste sig rigtig fint frem, Diogo lå på hans bedste position og startede ikke så godt men voksede sig virkelig ind i kampen, og Jordan var farlig både som kant og som 9’er.”

”Det var selvfølgelig ikke planen, at Valdemar skulle udgå, men uden at jeg kender en nærmere status, så tror jeg ikke, at det er noget, der holder ham ude på søndag. Udskiftningen af Lerager i pausen var rent taktisk og så for også at skåne ham lidt, for vi synes, at kampen lå så meget til os, at vi gerne ville have en ekstra boldspiller ind og en løber ud. Det hjalp os også med at blive farligere, i hvert fald indtil det 75. minut, og så var det vi lukkede de mål ind på hjørnespark.”

”Eller i hvert fald et mål på hjørne, for det andet er jo et dumt straffespark, som selvfølgelig er korrekt dømt efter reglerne, men bare uheldigt. Men sådan er det, og næste gang rammer det måske vores modstander.”

”Men vi er også et andet F.C. København-hold i øjeblikket, fordi vi har mange lave spillere, som er gode tekniske spillere, og vi er helt bevidste om, at det kan have nogle konsekvenser på dødbolde. Men derfor mener jeg stadig ikke, at vi skal tabe den her kamp, og ikke engang bare spille uafgjort, men vinde,” sluttede Jacob Neestrup.

Du kan finde pladser til returkampen næste torsdag her på billet.fck.dk.