Ísak Jóhannesson

2-3-nederlag i første semifinale

FC Nordsjælland kom foran allerede i det 7. minut, da Mads Hansen udnyttede, at der var god plads i feltet til en tværaflevering fra højre, og indtil midt i 1. halvleg var vi ikke rigtig med i kampen. Desuden måtte Valdemar Lund udgå efter en snes minutter og blev erstattet af Denis Vavro.

Men som halvlegen skred frem, blev vi bedre og bedre, og i det sidste kvarter før pausen foregik næsten alt spillet på FCN's banehalvdel. Men trods både store og halvstore muligheder for at udligne inden pausen, førte hjemmeholdet stadig efter de første 45 minutter.

Efter pausen fortsatte vi de gode takter, og midt i halvlegen faldt den fortjente udligning, da Diogo scorede på en returbold efter en afslutning fra indskiftede Daramy.

Seks minutter senere bragte Jordan Larsson løverne på sejrskurs, men hjemmeholdet svarede hurtigt igen, da Adama Nagalo udlignede på hovedstød efter hjørne til slutcifrene.

Men bedst som det lignede et udmærket 2-2-resultat inden returkampen, fik Nordsjælland efter et VAR-tjek straffe for hands, og i tillægstiden passerede Emiliano Marcondes passerede Kalle Johnsson og sikrede hjemmeholdet en 3-2-sejr.

Der er returkamp i Parken næste torsdag kl. 19.30 - og hvis du ikke allerede sikret dig en plads, kan du finde gode pladser her på billet.fck.dk.