Victor Kristiansen

VK før FCM: En voldsomt vigtig kamp!

Lørdag eftermiddag går det løs mod FC Midtjylland foran masser af mennesker i København. Og Victor Kristiansen ser frem til en fornem kulisse igen i jagten på en sejr efter to uafgjorte kampe i træk i Superligaen.

"Det bliver uden tvivl en intens kamp i et tæt på fyldt Parken. Det er en voldsomt vigtig kamp for begge hold, og på hjemmebane foran vores fans skal vi have en sejr - og en revanche for det seneste opgør mod dem, hvor vi tabte selvom vi faktisk gjorde en god figur," slår Victor Kristiansen fast med tanke på opgøret i september, som midtjyderne vandt 2-1 i Herning bl.a. efter et brændt straffespark af Viktor Claesson.

Skal have gang i målscoringen
"Tre point vil være et kæmpe boost for os netop nu, hvor vi kæmper lidt med at få det til at køre helt, som vi gerne vil. Vi har stået godt på banen i de seneste kampe, men vi skal score nogle flere mål - også selvom vi har mange skader især oppe i angrebet i øjeblikket," siger VK, der blev skiftet ind i pausen af pokalkampen onsdag aften i Hobro og undervejs optrådte som midterforsvarer.

"Vi kommer lige fra en hård kamp i Hobro, men vi gik videre til sidst, selvom vi var en mand mindre på banen - og det er et fint rygstød til kampen mod Midtjylland. Vi er godt klar over, at det ikke bliver nemt, men det motiverer os kun endnu mere," siger han og fortsætter:

"Vi skal ud og sætte os på kampen fra start af, og få spillet over på vores præmisser. Det gælder om at sætte sig igennem fysisk, få folk på lægterne endnu mere med os, og sætte dem under tryk. Det er vi forpligtet til at gøre i Parken."

Fortsæt den utrolige opbakning
Flere end 30.000 er klar til kampen mod FCM, og VK ser frem til den store støtte og opbakning endnu engang.

"Det, som vores fans har præsteret hele efteråret har været helt utroligt. De skal bare blive ved, og uden at stå og lave unødvendig fan-pleasing, så må jeg bare sige, at det gør en stor forskel for os, at mærke dem i 90 minutter i hver eneste kamp. Det giver os rigtig meget inde på banen," slutter den 19-årige venstre back.

Kampen mod FC Midtjylland fløjtes igang i Parken kl. 16.00. Kom i god tid, for vi bliver mange på tribunerne endnu engang!

>> Find din plads til kampen her