FCK-fans i Parken

1-1 i Parken

En intens og dramatisk kamp i Parken endte med 1-1, og skuffelsen var enorm i den københavnske lejr, efter Claesson misbrugte et straffespark to minutter før tid.

Svenskeren havde ellers spillet en stor kamp og tegnede sig også for 1-0-målet, som sikrede os en velfortjent pauseføring. Oplægget var helt forrygende og blev kreeret af Roony og Jelert, og Roony havde også selv en stor mulighed for at øge, men Lössl reddede med et yderste af fingerspidserne.

Efter pausen arbejdede midtjyderne sig mere og mere ind i kampen, og i det 72. minut kvitterede de, da Evander skruede et frispark ind via Grabaras fingerspidser, overliggeren og den ene stolpe, hvorfra den lige akkurat studsede ned bag stregen.

Men vi svarede fantastisk igen og pressede hårdt på for en afgørelse, og selv efter det brændte straffespark masede vi på og havde flere store chancer til et sejrsmål i de seks minutters tillægstid.

Desværre blev det til kun til det ene point – men tak for den fornemme støtte fra 29.664 tilskuere i Parken.