Vind en indmarch-plads til torsdagens kamp

Unik oplevelse for alle med en børnebillet til F.C. København vs. SK Slavia Prag på torsdag

Klub Leo er indmarchbørn til torsdagens kamp mod Slavia Prag, men nu har alle med en børnebillet til kampen mulighed for at deltage i en konkurrence om en indmarch-plads og dermed oplevelsen at gå med spillerne på banen.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du have en børnebillet til torsdagens kamp og være mellem 105-135 cm. Deltag i konkurrencen her. Konkurrencen slutter på onsdag d. 24. oktober kl. 16.00, hvor vinderen trækkes og får direkte besked.

>> Deltag i indmarch-konkurrencen her

Klub Leo

Når vi på torsdag d. 25. oktober kl. 18.55 spiller endnu en vigtig Europa League-kamp, skal spillerne gå på banen med medlemmer af vores børneklub, Klub Leo - som alle børn med et børnekort er medlem af.

Det er en oplevelse, der giver sommerfugle i maven på de fleste, og noget de færreste får lov at opleve. Men har du et børnekort, har du nu muligheden for at gå med spillerne på banen mod Slavia Prag. 

Sådan tilmelder du dig: 

  • Du skal have et børnekort.
  • Du skal være mellem 105-135 cm høj. 
  • Du bedes skrive en mail til bou@fck.dk med navn, højde, sæsonkortnummer, navn på forælder og telefonnummer til forælder.
  • Du bedes skrive til os senest tirsdag d. 23. oktober kl. 12.00. 
  • Vi skal gøre opmærksom på, at vi skal bruge indmarchbørn til begge hold, så du er ikke garanteret at gå ind med en FCK-spiller. 

Familietribunekort

Er du ikke allerede børnekortholder, og vil du ikke gå glip af den unikke mulighed, kan du finde dit børnekort her. Alle nye børnekortholdere eller børnekortholdere, som ikke tidligere har gået, har fortrinsret til denne kamp. Er der flere end dem, vi har brug for, trækker vi lod blandt alle tilmeldte.

Følg William - en dag som børnekortholder. 

 

>> Få en dag som William - find dit børnekort her