Jubel efter scoring

Ugen der gik (9/2020)

DEN EUROPÆISKE REKORDSTIME HOLDER STADIG
Vores europæiske rekordstime med højst at lukke ét mål ind pr. kamp overlevede også de to møder med Celtic, så vi nu er oppe på 29 kampe i træk!

Kalle Johnsson

VI HAR STADIG ALDRIG SMIDT 3-0
Det var Kristian Hougaard på twitter (@kghougaard), som oprindeligt hev den europæiske stime frem af Superstats-databaserne, og han kan også fortælle, at vi stadig aldrig har smidt en 3-0-føring!

Det er kun Lyngby, der har tabt efter at have smidt en 3-0-føring i Superligaen, og det var sjovt nok mod AaB. Måske husker Andreas Bjelland kampen, for han blev indskiftet for Lyngby i 2. halvleg, da AaB havde udlignet til 3-3, og de endte med at vinde 5-3 i december 2007.

BRANDALARM PÅ GLASGOW-HOTELLET
Torsdag morgen sad nogen og spiste morgenmad, nogen var i hotellets fitnesslokale, og jeres udsendte stod under bruseren, da hotellets brandalarm gik. Den skingre sirene var ikke til at misforstå, så det var lige før, man længtes efter at høre Kombardo-sangen på Mols Linien. Men også kun lige før.

Alle myldrede ned ad trapperne fra det 16 etager høje hotel og samledes ude på P-pladsen, hvor det var morgenkoldt, men heldigvis ikke regnvejr... og efter små ti minutter kom den forventede besked om, at vi kunne gå ind igen.

Og bedst som man stod under brusebadet igen, ringede den automatiske hotelvækning på telefonen...

Badekar
Nej, det er ikke hotellets badeværelse - men omklædningsrummet på Ibrox Park, som nogle af os var så heldige at besøge. De gamle badekar bruges til isbade i dag.

JONAS & GERRARD
Jonas Wind var med truppen i Glasgow og træner mere og mere med, selv om han først forventer at kunne begynde at spille, når vi har reserveligakampe i slutningen af marts. Torsdag formiddag fik han lov til at træne på Rangers FC's træningsanlæg, og holdet var netop mødt ind efter deres flotte udesejr over Braga aftenen før, så Jonas fik sig lige en sludder med Rangers-manager Steven Gerrard.

Gerrard & Wind

Jonas Wind

Torsdag aften måtte Jonas nøjes med at jonglere lidt på sidelinjen, inden holdkammeraterne skulle varme op. Det var to år og fem dage efter, han debuterede i Europa League-udekampen mod Atlético Madrid.

IND OG UD I SAMME KAMP
I torsdagens dejlige udekamp i Glasgow blev Michael Santos indskiftet lige før pausen og taget ud igen kort før tid. Det fik Nipserstat til at køre en liste over alle, der er ind- og udskiftet i samme kamp. Santos er nr. 22, og rekorden for færrest spilleminutter tilhører Steve De Ridder. Se hele listen på deres Facebook-side.

12 minutter før tid afløste han Bashkim, der scorede kampens eneste mål i tillægstiden til 1. halvleg, men allerede efter et minuts tid fik han rygsmerter og forlod banen igen fire minutter efter indskiftningen.

Jubel efter Bashkim-scoring
Bashkim har scoret! Foto: Lars Møller

SKADELISTEN
Otte ukampdygtige spillere til onsdagens kvartfinale i Aalborg er mange, men det er ikke det højeste, vi har haft. To gange i 14/15-sæsonen manglede vi f.eks. ni spillere:

• Hjemme mod Torino i december 2014 (Bengtsson, Nilsson, Stadsgaard, Remmer, Kadrii, Kacaniklic, Gislason, Wohlgemuth, Cornelius)
  • Ude mod FC Midtjylland i maj 2015) (Stadsgaard, Antonsson, Foley, Kadrii, Gislason, Toutouh, Amankwaa, Jørgensen, Cornelius)

U19 TABTE  I TILLÆGSTIDEN
U19 indledte foråret med at tabe 0-1 ude mod AGF på en scoring i tillægstiden til 2. halvleg. På lørdag gælder det OB på KB's baner, og der er kickoff kl. 12.00.

U17 SMED OGSÅ POINT TIL SIDST
U17-sejrsstimen på otte kampe stoppede også i Aarhus, og det skete også i slutminutterne, hvor AGF udlignede til 2-2. Det skete kort efter, at Lukas Adrian fik sit andet gule kort. Christopher Dommer og William Lund scorede før pausen, efter AGF tidligt var kommet foran 1-0.

U17 fører stadig ligaen inden lørdagens hjemmekamp mod OB kl. 14.15 på KB's baner.

NI TALENTER I LANDSHOLDSTRØJEN

U19-landsholdet spillede 1-1 i en venskabskamp ude mod Spanien. Jacob Haahr og Ahmed Daghim startede inde, og Ahmed blev afløst af Alexander Hjælmhof i pausen. Jacob blev skiftet ud efter en times tid.

U18-landsholdet tabte 1-2 i en venskabskamp ude mod Spanien, og Victor Kristiansen spillede hele kampen.

U17-landsholdet vandt 1-0 og 3-2 i to venskabskampe ude mod Frankrig.

Phillip Banda Sørensen og William Bøving startede inde i den første, og Daniel Haarbo blev indskiftet et kvarter før tid. William blev udskiftet to minutter før tid.

Daniel startede inde i den anden kamp og blev afløst af William midt i 2. halvleg.

U16-landsholdet var til UEFA Development Tournament i England og tabte 0-4 til England, 0-3 til Spanien og slog USA 6-1.

Emil Møller og Silas Andersen spillede hele kampen mod England, og mod Spanien kom de begge på banen fra 2. halvlegs start Mod USA startede Silas inde og scorede til 4-1 på et straffespark begået mod ham selv. Han udgik et kvarter før tid, hvor Emil kom på banen.