Ethan Amundsen-Day og Cornelius Olsson

Ugen der gik (40/2022)

U19 MÅTTE KÆMPE FOR SEJREN
Lørdag middag vandt endnu en ligasejr, men det holdt hårdt i hjemmekampen mod SønderjyskE, som førte både 1-0 og 3-2.

Alfred Johansson havde skiftet syv mand fra onsdagens Youth League-opgør i Manchester, vel vidende at der venter en "returkamp" allerede på tirsdag kl. 14. Det gav U19-debut til backen Carl Bilde samt Victor Froholdt fra U17-truppen, som dog fik et enkelt Youth League-indhop mod Sevilla, og Emil Thor startede også for første gang efter en del U19-indhop.

Carl Bilde
Carl Bilde fik U19-debut. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Gæsterne udnyttede to gange i 1. halvleg, at dommeren to gange takserede en bold på hånden/armen til straffespark, og de vurderinger delte FCK-lejren bestemt ikke.

Mellem deres to straffespark udnyttede Alexander Illum Simmelhack også et straffespark begået mod Emil Thor, hvorefter Támas Szücs scorede til 2-1 med sit første mål for klubben.

Emil Thor
Emil Thor startede inde for første gang og fik bl.a. et straffespark. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Efter pausen kom sønderjyderne igen foran, denne gang efter en kontra, men Simmelhack udlignede igen, inden indskiftede Cornelius Olsson ekspederede et indadskruet hjørnespark det sidste stykke over stregen (se artikelbilledet).

Tamás Szücs
Ungarske Tamás Szücs scorede sit første mål for klubben. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

FCK U19-SØNDERJYSKE U19 4-3 (2-2)
4.: 0-1 Mikkel Riis Ladefoged, straffe
8.: 1-1 Alexander Illum Simmelhack, str.
12.: 2-1 Tamás Szücs
21.: 2-2 Benjamin Tabrizi-Birkebæk, straffe
54. 2-3 Tinus Olesen på kontra
55. 3-3 Alexander Illum Simmelhack
75.: 4-3 Cornelius Olsson

Andreas Dithmer - Carl Bilde (60.: Emil Møller), Aksel Halsgaard (67.: Cornelius Olsson), Jacob Perelman, William Kaastrup (60.: Ethan Amundsen-Day) - Thomas Jørgensen, Oscar Højlund (60.: Noah Sahsah), Tamás Szücs - Emil Thor (67.: Galdur Gudmundsson), Alexander Illum Simmelhack, Victor Froholdt

Ikke benyttet: Samuel Andersen

Lørdag er der U19-Derby i Brøndby kl. 12.30, men som nævnt er der allerede Youth League-kamp tirsdag kl. 14 på Østerbro Stadion - en kamp, vi igen streamer på vores Youtube-kanal.

U17: OTTE UD AF OTTE
U17 tog i fredags den ottende sejr af otte mulige! Det stod 2-0 allerede efter 8 minutters spil på mål af Oliver Højer og Amin Chiakha, og lidt efter den halve time øgede Roberto Risnæs til 3-0. Efter pausen scorede Hunor Vájk Nemeth det fjerde og sidste mål.

I anden halvleg fik Frederik Lesley Petersen U17-debut.

U17-debutant Frederik Lesley Petersen. Arkivfoto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U17 spiller først igen fredag den 21. oktober, når AaB kommer til KB's anlæg kl. 14.00.

U15 VANDT EFTER STRAFFE
Abdul Daramy bragte U15 1-0 før pausen, men SønderjyskE udlignede efter en time, så der skulle findes en vinder på straffespark - og her var vores drenge bedst og sikrede et ekstra point.

U15 spiller også Derby i Brøndby, og det er allerede på onsdag kl. 17.

Abdul Daramy
Lørdagens U15-målscorer, Abdul Daramy. Arkivfoto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U14-SEJR
U14 vandt lørdag 2-0 hjemme over Lyngby Boldklub og ligger p.t. nr. to i U14 Drengeligaens efterårsturnering.

TO SMALLE 1903-NEDERLAG
B1903 tabte to gange i ugen der gik, både 0-1 i Hvidovre 2 i tirsdags og 0-1 hjemme til Union i lørdags.
Holdet ligger nu i bunden af tabellen i Københavnsserien, inden de skal til Bornholm på lørdag og møde NB Bornholm.

KB TABTE OGSÅ
Efter fire kampe uden nederlag tabte KB søndag eftermiddag 1-2 til Fremad Valby 3, der scorede sejrsmålet ti minutter før tid, efter at Anders Frieboe Olesen havde udlignet til 1-1 midt i 2. halvleg.

På lørdag kl. 14 er der "Frederiksberg-Derby", når KB møder FB 3 på deres bane på Jens Jessens Vej.