Hjalte Nørregaard

U19-ligaen genoptages i weekenden

Den kommende weekend genoptages U19-ligaen i en tilpasset form med deltagelse af de syv hold, der lå øverst inden coronapausen.

Ud over os er det OB, FC Nordsjælland, Brøndby, Vejle, AGF og FC Midtjylland. De syv hold starter ikke forfra, men tager pointene med fra de første 14 runder og spiller herefter hver fire kampe, inden turneringen slutter den første weekend i juli.

Hjalte: Meget speciel situation
"Det er en meget speciel situation for os allesammen, for vi har jo aldrig prøvet at være så længe væk fra fodbolden og starte op med så kort forberedelse," fortæller U19-cheftræner Hjalte Nørregaard.

"Det er tre måneder siden, vi spillede vores seneste kamp, og vi har kun trænet normalt i en uges tid, men vi må prøve at få det bedste ud af det på alle parametre. Se hvordan spillerne reagerer, og hvor hurtigt de kommer i kamp form og så videre. Der er mange spørgsmål, som vi først får svar på hen ad vejen!"

Mesterskabet ligner et anliggende mellem OB og FC Nordsjælland, og inden de sidste fire runder ligger vi nr. 7 med 21 point og har fire point op til Vejle på fjerdepladsen. Men den plads er også interessant, fordi nr. 2-4 giver adgang til Baltic Sea Cup.

"Ja, det er selvfølgelig en ekstra motivation, men det bliver svært og kræver nok, at vi gør rent bord i de sidste fire kampe," lyder det fra Hjalte.

U19-holdet lægger ud på lørdag med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland og møder herefter FC Midtjylland ude, Brøndby hjemme og Vejle ude

Ligesom i 3F Superligaen må holdene udskifte op til fem spillere, men det er ikke tilladt at have tilskuere til kampene.