William Bøving

DBU's Talentlicens: Flot FCK-vurdering og fem nye samarbejds­klubber får også licensen

F.C. Københavns Talentafdeling har, ligesom sidste år, fået en score på 4,5 stjerner i DBU's klublicenssystem, der hvert år vurderer klubbernes indsats på syv hovedområder. FC Nordsjælland har som de første nogensinde fået den maksimale score på 5 stjerner i år.

Top 5-karaktererne:

  1. FC Nordsjælland, 5 stjerner, samlet score 90,89
  2. F.C. København, 4,5 stjerner, samlet score 89,68
  3. FC Midtjylland, 4,5 stjerner, samlet score 85,98
  4. Brøndby IF, 4,5 stjerner, samlet score 81,34
  5. OB, 4 stjerner, samlet score 74,31

Det er en flot anerkendelse af det mangeårige strategiske arbejde samt investeringerne i vores Talentafdeling for at udvikle talenter og flere egenudviklede spillere til førsteholdet.

Fem samarbejdsklubber får nu også licens
Desuden glæder vi os meget over, at fem af vores samarbejdsklubber - Greve Fodbold, GVI, BSV, Sundby BK og BK Skjold - er blandt de syv nye klubber, der får licens i 2020/21-sæsonen.

I forvejen har vores samarbejdsklubber Holbæk BI og Hørsholm-Usserød Idrætsklub licensen, så nu har vi syv samarbejdsklubber blandt de i alt 47 licensklubber.

>> Læs mere på dbu.dk

Tillykke til klubberne og Bold i Byen
Vi ønsker tillykke til de lokale ledere og trænere, der har udført et stort stykke arbejde for at videreudvikle børne- og ungdomsfodbolden i deres klubber, så de nu har opnået den eftertragtede DBU-licens.

Det er også en flot anerkendelse af det daglige arbejde, som vores Bold i Byen-konsulenter udfører ude i samarbejdsklubberne sammen med de lokale ledere og trænere om bl.a. at udvikle gode børne- og ungdomsmiljøer og træningskulturer.

Vi ser alle frem til, at det igen bliver muligt at genoptage alle aktiviteterne i fuldt omfang, når myndighederne vurderer, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt i forhold til Covid19-smittefaren.