Kybunpark, St. Gallen

Tilskuerinfo: FC Lugano-FCK (28.11.19)

Bemærk at kampen torsdag den 28. november, kl. 21.00 spilles på Kybunpark i St. Gallen og ikke på FC Luganos eget stadion i Lugano.

Billetter
Billetterne koster 325 kr. og sælges fra Fanshoppen på Øster Alle til og med mandag den 25. november. Du skal fremvise FCK Awaykort - eller oplyse Awaykortnummer - pr. købt billet.

Kybunpark
Kybunpark ligger i den vestlige udkant af St. Gallen, ca 6 km fra centrum, sammen med et stort indkøbscenter. Den præcise adresse er Zürcher Strasse 464, 9015 St. Gallen.

Udefans-afsnittet er blok C5-C6.

Kybunpark

 

Stadion-betalingskort
Inde på stadion kan du kun betale med et særligt stadionkort ("Stadionkarte"), som du kan købe i særlige boder med 20 eller 50 CHF på kortet. Du kan kun købe det med kontanter (CHF) - ikke med EUR eller betalingskort.

Fra midten af 2. halvleg til ca. en halv time efter kampen kan du i boderne få udbetalt det ubrugte beløb i CHF.

Flyver du til Zürich?
Den nærmeste internationale lufthavn er Zürich, der ligger ca. 100 km fra St. Gallen.

Fanklubben har arrangeret bustransport fra Zürich til og fra St. Gallen, men de er p.t. udsolgt - følg med på fanklubbens hjemmeside her, hvis der bliver arrangeret flere busser.

Der er en togstation lige under den internationale lufthavn med jævnlige forbindelser til St. Gallen - og også fra hovedbanegården i Zürich.

Togturen tager en time og koster 28 CHF - men med en Supersaver Ticket kan du ofte få turen væsentligt billigere. De kan dog ikke købes til alle afgange, men det kan du se i SBB-app'en fra de schweiziske jernbaner.

Bemærk blot, at en Supersaver Ticket kun gælder til én specifik afgang og ikke kan refunderes, hvis du misser den. Det kan være et problem, hvis dit fly til Zürich bliver forsinket.

Kommer du i bil?
Motorvej E60 løber tæt forbi (vælg frakørsel "St. Gallen-Winkeln). Der er motorvejsafgift i Schweiz, så du skal have en vignet til 40 CHF (kan f.eks. købes på tankstationer).

Ved stadion er begrænsede P-pladser, men i tilknytning til indkøbscentret er der en stor, underjordisk parkeringsplads.

Kybunpark


Bus eller S-tog fra St. Gallen centrum
Kommer du inde fra St. Gallen, kan du tage bus 151 eller 158 fra St. Gallen Bahnhof til Kybunpark (det tager ca. 15 min.), eller S-tog til St. Gallen Winkeln, hvorfra det tager ca. 10 minutter at gå til stadion.

Med en billet til kampen kan du køre gratis på 2. klasse i lokalområdet i tre timer før og efter kickoff.

St. Gallen
St. Gallen er med ca. 80.000 indbyggere den største by i det østlige Schweiz, og den byder på en række pubber, barer, cafeer og restaurant i området omkring hovedbanegården.

St. Gallen by


Du kan betale med schweizerfranc (CHF) og normalt også Euro (men til en dårligere kurs), og mange tager også betalingskort - men ikke alle.

Orden og sikkerhed
Al form for pyroteknik er strengt forbudt og vil konsekvent blive straffet. Der er også maskeringsforbud på både stadion og i hele byen.

I øvrigt henviser vi til Kybunparks ordensreglement.

Mere info på Luganos hjemmeside
>> Link her