Allerede ca. 27.000 billetter ude til DERBY 1. december

Til det store DERBY den. 1. december har vi de seneste dage kunnet melde om næsten fuldt hus på Nedre C, og over 7.000 solgte pladser på Sektion 12 (Øvre og Nedre).

Også på de andre tribuneafsnit mærker vi allerede nu en stor efterspørgsel, og på Øvre C er der p.t. kun ca. 500 pladser tilbage.

Tallene glæder og overrasker Jacob Lauesen, der er Director, Brand Marketing & Development i F.C. København:

"Med to en halv uge til kampen har vi allerede solgt over 25.000 pladser, og hvis vi tæller Brøndbys fanafsnit med, hvor billetterne endnu ikke er i salg, så er vi på ca. 27.000 ud af en kapacitet til denne kamp på 35.000."

"Det er overraskende, at vi har nået over 25.000 solgte så tidligt. Sammenligner vi med det seneste DERBY i maj, så har vi på nuværende tidspunkt solgt ca. 20 % flere pladser, og dengang endte vi med et totalt udsolgt stadion og en spektakulær kullise som gav genlyd i Fodbold- Europa.”

"Derfor håber vi på, at den store interesse for dansk fodbolds største kamp vil forsætte i dette tempo, men vi ved selvfølgelig ikke præcis, hvordan det udvikler sig over de næste uger. Vi følger dog udviklingen, og håber at spændingen om topplaceringerne i 3F Superligaen gør, at interessen vokser frem mod kampen."

"Yderligere kan vi konstatere at denne type kamp er en stor ”københavnerbegivenhed” som også tiltrækker mange, der måske ikke ser så meget fodbold i hverdagen, men som ikke ønsker at gå glip af den stemning og intensitet, der er forbundet med denne kamp i København. Både hvad angår spillet på banen, men så sandelig også det, vi oplever på tribunerne," slutter Jacob Lauesen.

 

DERBY FAKTABOKS

Gennemsnitligt tilskuertal til 10 seneste Superliga-DERBY i Telia Parken: 29.053

Højeste tilskuertal til DERBY: 41.201 den 30. april 2006 (kapaciteten er siden nedsat)

Billetpriser fra 100 kr.

Kampdato: søndag den 1. december, kl. 11.45

Billetlink