En rolig start

Til Østrig på træningslejr

F.C. København tager på søndag og frem til den 11. juli 2010 til Østrig på træningslejr, hvor der venter dem masser af træning og to kampe mod henholdsvis FK Jablonec og Sigma Olomouc. Ståle Solbakken og resten af trænerteamet tager hele førsteholdstruppen med til Bad Radkersburg. Der ud over er der tre spillere fra School of Excellence og B93 med på turen.

 

Ud over førsteholdstruppen, har Ståle Solbakken og resten af trænerteamet, udtaget Andreas Baes og Mikael Vukicevic fra School of Excellences U19 hold, samt U18 landsholdsanfører Mourad El Bariaki fra B93’s førsteholdstrup.

 

- Vi tager Andreas og Mikael med fordi de har gjort et godt stykke arbejde på deres U-hold. Samtidigt er vi lidt underbemandede, da William og Grønkjær holder en fortjent ferie. Men uanset hvad, er det to dygtige unge spillere som vi ser frem til at få med på turen. Mourad El Bariaki er en lovende ung spiller fra B93, som vi også glæder os til at se nærmere på i Østrig. Efterfølgende må vi se hvad dette fører til, siger Ståle Solbakken til FCK.DK.


William Kvist og Jesper Grønkjær flyver ned til resten af truppen i Østrig den 8. juli 2010.


Den 7. juli spiller F. C København træningskamp mod FK Jablonec, der sluttede som nummer to i den tjekkiske liga. Kampen spilles i Graz i Østrig. Den 10. juli venter endnu en tjekkisk modstander. Sigma Olomouc, der sluttede på sjettepladsen i Tjekkiet, kommer til Bad Radkersburg for at møde de danske mestre.

 

 

På søndag vender spillerne tilbage til Bad Radkersburg, som de også besøgte i 2008

Foto: FCK.DK/Daniel Rommedahl