Carlos Zeca og Victor Fischer

Thorup: Vi måtte kæmpe hårdt for de tre point


”Jeg var virkelig meget glad, da jeg kom ned i omklædningsrummet til spillerne efter kampen,” smilede Jess Thorup efter aftenens sene 2-1-sejr over Vejle, hvor det ellers en overgang trak op til endnu et skuffende uafgjort resultat.

”Jeg er okay tilfreds med vores indsats før pausen, selv om jeg gerne ville have haft et mål mere, for vi var forberedte på, at Vejle ville blive bedre efter pausen, for det har de også været i andre af deres kampe.”

”Men jeg er ikke 100 % tilfreds med vores præstation i 2. halvleg, hvor vi mistede kontrollen over kampen og kom til at løbe meget efter dem. Vi vil jo hellere spille vores eget spil, hvor vi har bolden mest, men spillerne gør hvad de kan."

”Mod slutningen får vi lagt et bedre tryk, og så har vi igen nogle gode indskiftere, der gør en forskel. Jeg havde overvejet at lade Daramy starte igen, men han er lige kommet tilbage fra en skade, så jeg sagde til ham i går, at han kunne kom ind og afgøre det i 2. halvleg,” smilede Thorup.

”Selv om vi ikke er, hvor vi gerne vil være rent spillemæssigt, så selv om vi måtte kæmpe hårdt for de tre point, så er det vigtigste i en kamp som denne, at vi bare får de point. Den sejr vil vi nyde i aften, og så er det ellers hjem og forberede os til søndagens Derby.”

”Både Brøndby og Midtjylland er jo et stykke foran os, og jeg vil slet ikke tale om guld eller medaljer lige nu. Nu kan vi starte med at slå Brøndby på søndag, og så må vi tage det derfra,” sluttede Thorup.