Kalle Johnsson

Spillerreaktioner: De tre point er det vigtigste

Jonas Wind
"Det var måske ikke vores flotteste kamp, men vi vinder og det er de tre point der tæller. Det var ikke sprudlende i dag, men mere en arbejdssejr, for det var ikke alt der fungerede i dag. 1. halvleg var egentlig OK, vi gjorde det godt defensivt, men offensivt manglede vi det sidste i de afgørende situationer. Efter pausen var det dejligt at se, at vi havde to indskiftere, der kom ind og afgjorde kampen. Men vi troede da på sejren, de scorede jo i det 67. minut - lidt heldigt - men det betød jo, at der stadig var lang tid tilbage af kampen. Sejren var det vigtigste i dag, og ja, vi vil gerne vinde med lutter godt spil, men pointene er som sagt det vigtigste. Ingen tvivl om at en sejr hjælper på humøret, og nu glæder vi os bare til det kommende derby, der jo er en rigtig topkamp."

Mo Daramy
"Det er selvfølgelig dejligt at blive matchvinder og sikre holdet de tre point. Om målet kan jeg sige, at jeg når at tage et touch på bolden, får lagt den lidt bedre til rette og får afsluttet godt. Det var en fin kamp, vi havde meget spil, men mangler at score nogle flere mål, og så var det da ærgerligt at de kommer på 1-1 via et afrettet mål. Jeg er jo lige kommet tilbage fra to måneders skadespause, så jeg vidste godt, at jeg ikke skulle spille hele kampen - men Jess havde sagt til mig, at jeg jo kunne komme ind og afgøre kampen - og med målet tager jeg naturligvis selvtillid med til weekendens derby. Jeg tror derbyet bliver en god kamp, vi skal møde et godt hold, de er gode på kontraer - og for os gælder, at vi naturligvis ikke skal lukke så mange mål ind. Men tror det bliver en hård kamp mellem to gode hold, der bliver mange dueller og så er der også en masse ære på spil. I topdysten skal vi bare holde øje med os selv, og så med tiden komme tættere på toppen. Nu venter der os to svære kampen, men jeg ser da gerne, at vi henter seks point i de to kampe."

Nicolai Boilesen
"Jeg mærkede lidt i låret, så for ikke at tage nogen chancer, valgte jeg at blive udskiftet og tage det i opløbet, så jeg forventer, at jeg er klar til at spille igen på søndag."