FCK-fans på Gibraltar

Thorup: Vi har nået et af sæsonens store mål

”Vi har nået et af sæsonens store mål i aften, i og med at vi allerede nu er klar til 1/8-finalerne efter nytår,” sagde Jess Thorup efter aftenens 4-0-sejr på Gibraltar.

”Vi ved, hvor meget de europæiske oplevelser betyder for alle i og omkring klubben, og se også lige på den opbakning vi får i aften fra 4-500 fantastiske fans. Nu er vi videre, og så må vi se, hvordan lodtrækningen falder ud til den tid.”

”Jeg er glad og stolt over præstationen i dag, for vi var lidt udfordret med skader og sygdom og spillede igen med mange unge spillere. Men 4-0 er meget tilfredsstillende under de her forhold. De unge fik igen værdifulde minutter på banen, og det er godt, at de ikke kun får det i Superligaen, men også i Europa. I dag giver vi jo debut til endnu en U19-spiller, Daniel Haarbo.”

”Alle løste opgaven glimrende i dag, og jeg synes f.eks., at Isak og Hákon fik et godt samarbejde i stand med Pep. Det eneste man måske kan indvende er, at vi skulle have scoret et par mål mere i kampens indledning, så den var definitivt lukket. Men som sagt, 4-0 er absolut tilfredsstillende, og 2. halvleg udviklede sig fint, så vi kunne spare nogle spillere med henblik på, at vi har en kamp allerede søndag i Aalborg,” sluttede Thorup, inden han skyndte sig ud i bussen for at nå flyveren hjem, inden lufthavnen lukker.