Jess Thorup

Thorup: Vi åd os ind i kampen og vandt fortjent

Cheftræner Jess Thorup udtrykte naturligvis stor tilfredshed med resultatet i Aalborg, men præstationen ville han gerne dele op i to:

”Vores 1. halvleg kan vi ikke være bekendt, det var slet ikke FCK værdigt,” sagde han.

”Vi var forberedt på, at det ville blive svært heroppe, men vi leverer slet ikke på den måde, vi havde ønsket, også selv om de dog ikke kom til så mange chancer. Derfor talte jeg også med store bogstaver i pausen,” sagde Thorup.

Han ville ikke komme nærmere ind på ordvalget, men det virkede.

”Spillerne kom ud til 2. halvleg med den rigtige indstilling og bragte masser af energi og presspil. Vi begyndte diktere spillet og vi spillede fremad i banen og vandt andenbolde og i det hele taget alt det, der manglede før pausen.”

”Vi skabte allerede i indledningen af halvlegen flere store chancer til at komme foran, og som halvlegen skred frem, åd vi os mere og mere ind i kampen, og de spillere, der kom ind fra bænken, var nok engang med til at gøre en forskel.”

”Alt i alt synes jeg, at vi vinder helt fortjent efter spil og chancer, men det er vores 2. halvleg, der berettiger til det. Vi skal stadig blive bedre til at dominere kampene over 90 minutter, men vi står med endnu en sejr og med det sjette clean sheet i træk, og det vidner også om høj kvalitet og bredde i truppen,” sluttede Thorup, inden han og holdet hastede ud i bussen for at nå den sidste flyver ud af Aalborg i aften.

>> Find din plads til FCM-topbraget i Parken om en uge

Spillerne jubler med fansene