Jess Thorup

Thorup: Meget godt at tage med, men også meget at forbedre

”Cifrene var ikke overbevisende, men statistikken taler jo sit tydelige sprog,” konstaterede Jess Thorup efter at have debuteret med en smal, men alt for lille 2-1-sejr over Avarta.

”Vi skal jo føre med 4-5 mål ved pausen. Vi kom tidligt bagud ud af ingenting, men ellers er jeg rigtig godt tilfreds med præstationen i 1. halvleg. Der er masser af energi, power og løbevillighed i holdet, og vi skaber masser af chancer. Måske mangler vi bare det sidste killerinstinkt for at få den over stregen, for vi skaber jo et hav af chancer,” sagde Thorup.

”2. halvleg falder vi for meget i tempo og bliver i perioder for hektisk, og de mange udskiftninger præger også kampen. Men vi får sejren, og det er trods alt det vigtigste.”

”Jeg så mange gode præstationer i dag, og jeg synes, der er meget godt tage med fra kampen, men jeg fik selvfølgelig også set nogle ting, som vi skal hjem og tale om og arbejde videre med.”

Nu venter et par dage på træningsbanen, inden den næste opgave i Herning søndag aften kl. 18.