Jess Thorup

Thorup: Megaskuffet over at vi ikke kan præstere bedre

Efter tre gode kampe faldt vi igen meget dybt i niveau og med 1-3 i Farum, så indkasserede vi det fjerde nederlag i syv Superligakampe.

"De fik en god start på kampen, men vi skal jo kunne bevare roen, selv om vi kommer tidligt bagud,” sagde Thorup.

”Men vi laver nogle individuelle fejl og træffer nogle dårlige beslutninger på bolden, så allerede efter en halv times tid overvejede vi at skifte flere spillere. Men vi vurderede, at det ikke var nok bare at skifte nogle én til én, så vi besluttede i stedet, at vi også ville skifte system, og derfor ventede vi til pausen med de første udskiftninger.”

”Det var pinligt og uværdigt, hvad vi var vidner til i 1. halvleg, og det fik spillerne også klar besked om i pausen. Jeg sagde blandt andet, at det så ud som om, at de hver især spillede deres kamp og ikke optrådte som et samlet team.”

”Det blev bedre efter pausen, men stadig ikke godt nok, og det er selvfølgelig heller ikke nemt, når vi har bragt os i en situation, hvor vi allerede er bagud 0-2.”

”Vi kom ellers til kampen med god selvtillid efter tre gode kampe, og ja, vi har præsteret fantastisk i Europa, men det er altså hverdagen i Superligaen, som gør at vi får de oplevelser, og det skal vi kunne håndtere. Der er ingen undskyldning for at gå ud og levere sådan en indsats i dag, så jeg er megaskuffet over, at vi ikke kan præstere bedre," sluttede Jess Thorup.