Jess Thorup

Thorup: Lige det vi havde brug for

”Det var lige det, vi havde brug for efter 14 lange dage siden den seneste kamp,” sagde en glad Jess Thorup efter 2-1-sejren over Randers FC.

”Jeg var især begejstret for vores spil i 1. halvleg, hvor vi ikke lod os slå ud af, at de kom tidligt foran. Vi kom stærkt igen og spillede en fantastisk gang fodbold, hvor vi skabte mange chancer.”

”Hele holdet arbejdede godt sammen og ville virkelig noget, og der var i jo i perioder nærmest tale om et angrebsraseri. Men bare ærgerligt vi ikke også får det tredje mål.”

”Efter pausen skal vi selvfølgelig kunne kontrollere kampen bedre, og vi kunne også have lukket den, da Mo kom ind og var alene igennem. Men vi holder dem fra chancer bortset fra det tidlige mål, og så den store chance i de sidste sekunder, hvor Sten laver en kampafgørende redning.”

Mange spærrede øjnene op, da de så en startopstilling med bl.a. Sten Grytebust på mål og Zanka på bænken, og det havde Thorup også et par kommentarer til.

”Vi har brugt de seneste to uger til at evaluere og se fremad mod Mesterskabsspillet, og for mig er antallet af ændringer i holdet ikke det afgørende. Jeg valgte de spillere, som jeg mente ville være bedst til at løbe opgaven i dag, og det er mere et tilvalg af nogle, end det er et fravalg af andre.”

”Vi har heldigvis en bred og stærk trup, hvor der er stor konkurrence om pladserne, og der er inden der siger, at dem der sad på bænken eller var helt ude af truppen, ikke kan spille en rolle i de kommende kampe.”

”Wilczek har set rigtig skarp ud til træning på det seneste, efter at vi ikke kunne bruge ham i tre uger på grund af en skade. Han bringer noget mere tyngde i boksen og viser også i dag sin målfarlighed, når chancen opstår, men de 90 minutter består også af meget andet med presspil, relationer, forsvarsspil osv.”

”Vi har lukket rigtig mange mål ind, og som jeg før har sagt, er det ikke kun målmandens og forsvarets ansvar. Men nogle skal man prøve noget nyt og give andre chancen, og Sten har gjort det godt til træning over lang tid, så jeg synes, at det nu var tiden til at se, hvad han kan bidrage med.”

”0-0-kampen mod FC Midtjylland var en af vores bedre defensivt, hvor Boilesen og Nelsson i midterforsvaret, så derfor valgte jeg dem i dag. I vores sidste kamp sparede jeg Victor Kristiansen, der havde nogle småproblemer, og brugte i stedet Boile på backen, men han kan give meget til holdet, når han spiller centralt. Samtidig kom Nelsson tilbage fra U21-EM med en succesoplevelse og var efter min mening den bedste centerforsvarer i gruppespillet, men ud over Zanka har vi også Bjelland og Marios. Nu må vi se til næste kamp.”

Næste opgave er et ude-Derby i Brøndby på søndag kl. 16.00.