Ståle dirigerer

Stage inden debut i Telia Parken: Der er en voldsom kulisse derinde 

”Det bliver verdensklasse! Jeg glæder mig helt vildt!” 

Ordene kommer fra Jens Stage, som står over for sin hjemmebanedebut og tilmed et møde med sine tidligere holdkammerater, når vi fredag kl 19 tager imod AGF i Telia Parken.

”Det er et stadion, der kan noget helt andet end alle andre i Danmark. Det er langt større, lyden er meget voldsommere, og fansene giver den langt mere gas. Det er en voldsom kulisse derinde, så jeg glæder mig til forhåbentlig at være på den vindende side,” siger Jens Stage om udsigten til at spille i Telia Parken som FCK’er.

>> KØBENHAVN vs AARHUS - find din plads her 

”Og så er det jo også sjovt, at vi skal spille mod AGF. Jeg har været derovre og sige farvel og joket lidt med dem. Jeg har rigtig mange gode venner i klubben, og jeg glæder mig til at sige hej til dem efter kampen. Men når dommeren fløjter op til kamp, så er det en kamp, der skal vindes ligesom alle andre,” siger Stage. 

Han har naturligvis også en god fornemmelse af, hvordan vi skal slå AGF. 

”Jeg håber, at vi kan gøre det til en kamp i et højt tempo og presse dem. De har også et lidt nyt hold, som man kan håbe, at de ikke har fået helt styr på relationerne,” siger Jens Stage. 

Tidligere på ugen var Jens Stage gæst i vores podcast Hovedkvarteret. Bliv klogere på Stage og hør ham fortælle om forventningerne til mødet AGF lige her: