Jens Stage

Stage: Håber spillet bliver en smule bedre

Jens Stage har fået fuld spilletid i vores tre seneste kampe, og med tre mand i karantæne ligner han også en sikker mand på holdkortet mod AGF.

Bliver fantastisk med egne fans
"Ja, nu må vi se. Med både Boile, Zeca og Lukas i karantæne kan det godt ligne, at nogen skal spille nogle andre pladser end sidst, men truppen er super skarp, og man kommer ikke på banen i FCK, hvis man ikke er god," sagde Stage efter søndagens træning.

Solen skinnede på de tomme tribuner, men mandag aften bliver det et helt andet syn, der venter spillerne. Et gensyn med tusindvis af fans, som de har ventet på i ni måneder.

"Det bliver fantastisk at spille foran vores egne fans igen. Nu har vi haft udefans i Herning og Aarhus, og det giver også en fed stemning omkring kampen, men jeg kan simpelthen ikke vente med at se, hvordan Parken ser ud med tusindvis af vores egne fans, der har savnet det lige så meget, som vi har."

Træning i Parken


Håber på bedre spil
Det seneste opgør mod AGF blev præget af masser af fysik og fight, og Stage håber, at kampen i morgen foregår mere på vores præmisser.

"Jeg håber, at spillet bliver en smule bedre, og at vi kan kontrollere kampen lidt bedre end sidst. Men som minimum forventer jeg samme indstilling og fight fra os."

"Vi viste sidst, at vi er klar til at gå ind og slås, hvis det er nødvendigt, og det er vi lige så klar til i morgen. Men vi skal stadig holde hovedet koldt engang imellem og få gang i noget af det spil, vi er bedst til," sluttede Jens Stage.

TV
Hvis du ikke er blandt de heldigt, der skal i Parken, kan du se mandagskampen på TV3+ og Viaplay, der sender optakt fra kl. 18.00