Jonas Wind

Ståle: Vi kunne have scoret dobbelt så mange mål

"Vi kunne sagtens have scoret det dobbelt antal mål i dag," konstaterede Ståle og glædede sig samtidig over, at vi fik sæsonens første Superligasejr.

"Det var vigtigt at få den første sejr og specielt efter i torsdags, men vi må heller ikke glemme den kamp i torsdags. Personligt vil den kamp sidde i mig resten af livet, for det er første gang vi bommer sådan i Europa mod et hold, som vi skal kunne håndtere i en afgørende kamp."

"Men det var flot, at drengene i dag formåede at rejse sig og spille en god kamp. Det var vigtigt for selvtilliden, og især når vi slipper to dumme mål ind og alligevel bliver ved med at spille den slags fodbold, som vi gør."

"Defensivt var det jo fint, bortset fra de to indlæg, de scorer på, og det er stadig bekymrende, at modstanderen ikke skal have ret mange chancer for at score på os. Offensivt forsøgte vi at skubbe Jonas lidt længere frem på banen, og kanterne kom godt med i dag og kombinerede godt med backerne. Og så havde vi succes med at flytte Pep Biel ind centralt, hvor han stod bag meget af det offensive spil, fordi han altid først og fremmest orienterer sig fremover. Og så løber han rigtig meget, men mangler stadig lidt fysik," sluttede Ståle.