Ståle Solbakken

Ståle om EL-lodtrækning: Sportsligt fornuftigt

Det bliver Dynamo Kiev, Malmö FF og FC Lugano, der venter i Europa League-gruppespillet, der starter midt i september.
 
”Det ser sportsligt fornuftigt ud, uden jeg kender holdene detaljeret endnu. Vi ved, at Dynamo Kiev er en klub med flotte europæiske traditioner og de har masser af dygtige individuelle spillere som eksempelvis Benjamin Verbic, som FCK-fansene kender alt til,” siger Manager Ståle Solbakken og fortsætter:
 
”Malmö bliver nok som at spille et Derby med masser af intensitet og dueller. Det bliver helt sikkert også en kamp med stor interesse fra fans og medier, og vi glæder os meget til at møde vores naboer i en kamp med point på spil. I forhold til Lugano, så skal vi i gang med scoutingen på dem, men vi ved, at schweizisk klubfodbold har været i fremgang med Basel og Young Boys som de to lokomotiver, og Lugano har helt sikkert også kvaliteter,” siger Ståle Solbakken, der glæder sig til igen at skulle spille europæisk fodbold i efteråret:
 
”Det er vigtigt for os som klub at få de her kampe og være en del af de europæiske turneringer år efter år. Vi kommer til at forsøge at skabe gode kampe og oplevelser, og vi glæder os til at komme i gang,” siger manager Ståle Solbakken.