Ståle Solbakken

Ståle før FCN: Pokalen er altid vigtig for os

Torsdag aften er der pokalbold i Telia Parken, når FC Nordsjælland er modstanderen i 4. runde (1/8 Finalen) i Sydbank Pokalen. En kamp, som manager Ståle Solbakken tillægger stor betydning:

”Alle kan se, at vi har et meget tæt kampprogram med Superliga, Europa League og pokalturneringen, men vi satser på alle turneringer, vi er med i, og FCK har en flot tradition for at komme langt i pokalen. Kampen torsdag er vigtig og en prioritet, fordi vi gerne vil nå pokalfinalen igen, men også fordi vi får mulighed for at bringe nogle dygtige spillere i kamp, så vi holder alle skarpe. Som det altid har været i vores pokalkampe, så vil der være nogle udskiftninger i startopstillingen, men som det også altid har været, så kommer vi til at stille med et stærkt og konkurrencedygtigt hold,” siger Ståle Solbakken før kampen mod FC Nordsjælland, som får ros af manageren:

”FC Nordsjælland har et højt topniveau og dygtige individuelle spillere med masser af speed i benene. De har haft en sæson, hvor de har leveret rigtigt gode kampe, men også kampe, hvor de har præsteret mindre stærkt. De vil altid give os udfordringer, men vi skal som vanligt få skabt en kamp på vores præmisser og styrker. Pokalen er vigtig for os og derfor er al vores fokus lige nu kun på den opgave og ikke på noget af det, der venter efterfølgende,” siger Ståle Solbakken.

>>KØB BILLET TIL POKALKAMPEN HER.