Ståle Solbakken

Spillerreaktioner: Det er en kæmpe skuffelse

Carlos Zeca
"Vi kunne godt have gjort mere - og vi skulle have gjort mere, og vores fans fortjente meget mere fra vores side af. Vi gjorde det ikke godt nok her til aften. Det er svært at sige, hvad det er der ikke er godt nok lige nu, men det går ikke rigtigt. Og det må jeg som leder tager ansvar for, og jeg skal gøre det bedre - både som anfører og som spiller. Så jeg må sige undskyld, eller faktisk er undskyld ikke nok, for vores fans ville have et bedre resultat - ganske som vi ville som spillere - og lige nu er vi lige så skuffede som de er, men det er vores skyld det her. Vi har nu mistet et af vores sæsonmål, det er vi som sagt skuffede over, men vi må tænke på ligaen og så komme tilbage der."

Jonas Wind
"Det er en kæmpe skuffelse, det gør ondt og det er for dårligt- Men vi ramte ikke vores niveau og det er skidt for hele klubben - og vi kan ikke være præstationen bekendt. Vi fik igen en fin start, men stille og roligt går gassen af ballonen, og vi er ikke farlige - og deres mål kendetegner jo nærmest vores sæson, et rigtigt klumpedumpemål, og hvor det så er rent uheld, at bolden til sidst rammer Ankersen. Vi satser mere efter pausen og har også lidt chancer for at udligne, men vi formåede det ikke. Så jeg er skuffet, kvaliteten er der ikke lige nu, det må vi erkende - og det må vi arbejde de - men det er hårdt lige nu. Men vi må så holde fokus på både Superligaen og pokalen. Situation er ikke god lige nu, FCK skal være i Europa hvert år, det er vi ikke nu, og vi har også fået en sløj start på Superligaen. Så det er nu vi skal vise os som mandfolk, skyde brystet frem og - og når skuffelsen så har lagt sig, er jeg sikker på, at vi nok skal komme stærkt tilbage. Den her trup er for god til at ligge i bunden af ligaen. Vi skal vise kvalitet og komme tilbage og det er vores alle sammen ansvar i klubben, også spillernes, at vi ligger og roder i bunden. Vi har ikke været gode nok, men det må vi arbejde med og så komme videre."

Peter Ankersen
"Vi mangler rigtig meget i dag, og det er lidt svært at sætte ord. Men vi havde ikke den ild i øjnene der skal til for at vinde, vi manglede mod, angrebsiver og koncentration i de vigtige situationer. Vi skal fikse det, det skal vi, og så har vi svigtet rigtig mange mennesker i dag, ikke bare os selv, men også vores fans og klubben. Vi skal lægge os fladt ned og tage de tæsk der kommer. Det er ikke kun trænerens ansvar, det er også spillernes ansvar. Men jeg er ikke bekymret, jeg er sikker på, at vi nok skal få det vendt, selv om jeg godt ved, at det lyder lidt tomt, når vi står her efter en af de største skuffelser i nyere tid i klubbens historie. Men vi skal have vendt det, og det starter på søndag. Vi skal have lagt skuffelsen væk i dag og i morgen ser vi så frem mod søndag, nu skal der fuld fokus på Superligaen. Jeg forstår vores fans bekymring, det har de god grund til, men som sagt, vi lægger os fladt ned og tager de tæsk der kommer, vi har fortjent det. Lad det være motivation for præstere ekstra godt i Superligaen."