Facebook-chat med Ståle

Ståle: Fortjent sejr efter stærk præstation

Det var en vældig tilfreds manager, der kunne gøre status efter den tredje træningssejr under opholdet i Dubai.

- Første halvleg var rigtig, rigtig god, vi skabte mange chancer mod et godt hold, og vi skulle nok også ha’ scoret nogle flere mål, men der var mange gode offensive præstationer fra hele holdet. Vi får så et lidt unødvendigt mål imod os lige efter pausen, hvor den bageste firekæde kommer til at stå lidt forkert, men ellers var vi bundsolide. Så bliver vi 10 mod 11 på grund af en kæmpe dommerfejl, hvor Santander får sit andet gult kort for en ren tackling på deres målmand. Men vi var godt organiseret og vinder den sidste halve time med 1-0 og vinder kampen fuldt fortjent, sagde Ståle.

- Men alt i alt mange gode præstationer, og der er vældig hård konkurrence på en del positioner, og derfor er det godt, vi har tre kampe på en uge, når turneringerne starter, for der er nogen der vil blive skuffede over ikke at være blandt de 11.

Federico Santander blev udvist efter en lille time, da han fik sit andet gule kort på tre minutter i en situation, hvor han klart bare tacklede den kinesiske målmand rent nede i deres felt. Normalt får man lov at sætte en ny spiller ind, når det kun er en træningskamp, så lidt efter lagde Ståle op til at sætte Keita ind samtidig med en dobbeltudskiftning af centerforsvaret. Men den gik ikke…

- Nej, Guangzhous træner Scolari var ellers med på det, men vi måtte ikke for dommeren, så derfor blev det en anden kamp den sidste halve time med ti mod elleve.

Slutfacit blev således tre sejre i de tre træningskampe i Dubai, men endnu vigtigere har vi leveret nogle meget overbevisende præstationer, selv om der er blevet skiftet flittigt ud undervejs i de tre kampe.

Næste søndag kl. 19.00 venter endnu en testkamp mod Rosenborg på Nummer 10, inden det for alvor går løs i Alka Superligaen den 28. februar hjemme mod Esbjerg.