Ståle Solbakken

Ståle: Fair chance for at gå videre

Der blev fredag trukket lod til gruppespillet i Europa League, hvor FCK endte i gruppe med Lokomotiv Moskva, Sheriff Tiraspol og FC Zlin. En lodtrækning, som manager Ståle Solbakken er tilfreds med:

“Vi har en fair chance for at spille med om at gå videre, og det var det vigtigste for os. Jeg kender ikke så meget til holdene endnu, men har dog set Sheriffs to kampe mod Qarabag, som begge var meget lige, så det er et solidt hold. Der er stadig noget tid til kampene, som giver os tid til at blive stærkere og klogere på de modstandere, der venter,” siger Ståle Solbakken, der glæder sig over, at der er udsigt til gruppespil i Europa igen for klubben:

“Når man ser på de cirka ti meget store europæiske klubber, der er røget ud i kvalifikationen, så minder det om, at det langt fra er let at nå med i gruppespillet. Det skal vi alle huske på, selv om vi har været med mange gange over mange år efterhånden. Derfor glæder vi os over, at vi igen er med og ser frem til at teste os selv af ude i Europa,” siger Ståle Solbakken.