Pieros Sotiriou

Ståle: Alt i alt tilfreds

"Jeg står med en lidt blandet følelse, for selvfølgelig ville vi gerne have haft alle tre point. Men jeg er tilfreds med den måde, vi gennemførte kampen på, og AaB har nogle store chancer til allersidst, da vores kræfter slap op," sagde Ståle efter 1-1-kampen i Aalborg.

"Det blev en god kamp og en hård fight i et højt tempo, hvor jeg havde en følelse af, at vi var et skridt foran i 1. halvleg. Vi holdt dem fra chancer, og Skov ramte stolpen for os."

"Efter pausen kommer de bedst ud, og vi har en dårlig periode, indtil de får et unødvendigt mål på en kontra. Men siden kommer vi stærkt igen, og holdet viser stort overskud, selv om det er vores tredje hårde udekamp på en uge. Vi udligner også fortjent, men så er det som om kræfterne slipper op til sidst. Vi prøvede at jage sejrsmålet, men de får også nogle store chancer for at afgøre det, så alt i alt må vi nok være tilfredse med det uafgjorte resultat."

"Hvis man inden efteråret havde sagt, at vi ville ligge á point med Midtjylland og have over 2 point i snit pr. kamp , selv om vi også skulle spille Europa, så havde jeg købt den," sluttede Ståle.

Der er lagt op til et regulært topbrag efter landskamppausen, når midtjyderne kommer til Telia Parken den 25. november.