Carlos Zeca

Spillerreaktioner: Godt vi fik Fischer tilbage efter første jubelscene

Rasmus Falk:
"Viktor Fiiiischeeeer... et par hurtige ord vil nok være at det var vigtigt, at vi fik hentet Viktor tilbage efter hans første jubelscene, så vi kunne få ham med til 2.halvleg. Jeg ved ikke, hvor langt han løb væk efter den anden scoring, måske er han stadig ude på Øster Alle. Faktisk skal vi lige sørge for, at få ham med til næste kamp, fortalte en grinende Rasmus Falk, og på det lidt mere seriøse om kampen sagde Falk følgende:

"Det var en skøn sejr, vi giver dog for mange chancer væk i forhold til hvor godt vi spiller. Specielt 2.halvleg er noget af det bedste jeg har været med til i denne her sæson, vi var fantastisk gode på bolden, og vi skal altså lige huske, at vi havde mange der spillede mange minutter i torsdags. 

Kalle Johnsson:
"Det er en fantastisk følelse, at vi kunne få en sejr hjem til fansene. Det er glimrende. Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet med nogle vigtige redninger, det er super fedt. Nu skal vi holde fast i den her præstation og tage den med til resten af efterårets kampe. For vi spillede en fremragende 2.halvleg, sagde målmanden.

Carlos Zeca:
"Rigtige dejlig sejr, og endnu engang stor tak til vores fans. De var virkelig den 12.mand i dag, de gav os power til at løbe hele kampen igennem, og tro på sejren indtil det sidste. Jeg er rigtigt stolt over drengene i dag, vi havde nemlig kun to dage til at restituere i, og alligevel satte vi trumf på til sidst i kampen," fortalte anføreren.

NÆSTE HJEMMEKAMP ER MOD MALMÖ FF - KØB BILLET!