Rosenberg udligner for Malmö

Spillerreaktioner: Et vigtigt point

Carlos Zeca
”Det var en svær match, men jeg synes egentlig, at vi holder Malmö væk fra de helt store chancer. Generelt gjorde holdet det godt, og vi scorede et flot mål lige inden pausen. I 2. halvleg kommer vi under pres, de får scoret et flot mål. Men uafgjort 1-1 er i mine øjne et fair resultat. Alle mand fightede godt i en svær ramme – og her må jeg igen rose vores fans, for de gav os en flot støtte”.

Karl-Johan Johnsson
”Det er et stærkt point vi tager med hjem i dag. Vi leverer en disciplineret indsats, og takket være det kommer Malmö ikke frem til mange chancer. Vi kom nu heller ikke frem til ret mange chancer, og derfor er et X nok også et meget fair resultat. Med fire point efter to kampe har vi en god chance for at gå videre i gruppen. Alt i alt, synes jeg vi spillede en god kamp”.

Jens Stage
”Det var ikke vores bedste kamp, men vi fik et vigtigt point – i hvad der altså ikke var nogen specielt god kamp. Men vi holdt Malmö nede på ganske få chancer, og det er meget positivt – og så var det jo en sand fornøjelse, at se og høre den støtte vi fik fra vores fans”.

Andreas Bjelland
”Det var en rodet kamp, der var lidt for meget tju-bang til tider. Men jeg synes, at vi i perioder holder rigtig godt på bolden, vi finder pladsen og får en fin afslutning på 1. halvleg, hvor vi jo også fik scoret. De første 10 minutter af 2. halvleg er også gode, men så får de scoret – og får herefter trykket os godt tilbage. Men vi fik et vigtigt point, og med fire point efter to kampe, ser det godt ud”.