Dame N'Doye

Spillerreaktioner efter nederlaget til Slavia Prag

Sotirios Papagiannopoulos
"Vi spiller en rimelig god 1. halvleg, men kommer skidt ud til 2. halvleg, hvor de så får deres l....mål. Herfra prøver vi at komme igen, men vi skabte ikke nok, og vi havde det svært mod et rigtig godt hold. Vi var egentlig i OK kontrol i det meste af kampen, men det nyttede ikke helt - nu hvor vi startede 2. halvleg med 45 sløje sekunder. Så nej, det gik ikke rigtig vores vej i dag".

Pieros Sotiriou
"Vi var godt med i 1. halvleg, hvor blandt andet N'Doye og Gregus var rigtig tæt på. Men så kommer vi bagud, og derfra var det ikke nemt. Vi havde meget svært ved at komme tilbage i kampen, og vi var ikke helt så gode i 2. halvleg, som vi havde været i 1. halvleg. Så nu må vi bare se frem mod den næste kamp - og så for øvrigt sende en stor tak til vores fans - tak for en meget flot og solid opbakning".

Andreas Bjelland
"Egentlig spiller vi en fin 1. halvleg, og vi er marginalt bedre end dem. De får så desværre en rigtig god start på 2. halvleg, og den føring får vi aldrig udlignet. Det var som om, at vi ikke helt lykkedes med den sidste aflevering og vi var ikke koncentrerede nok i de afgørende situationer. Overall var det en OK kamp, og det var en af dem, hvor vi bare skulle have kørt en 0-0'er i land. Så her efter kampen står jeg tilbage med en skuffende fornemmelse i kroppen".

Dame N'Doye
"Vi spiller en god kamp på et højt niveau, men desværre viser en enkelt fejl sig at blive afgørende. Vi formår i hvert fald ikke, at få indhentet gæsternes føring. Men jeg kan ikke sætte en finger på vores præstation, der blev leveret en god indsat - og alle mand fightede 100%. Vi vinder sammen og vi taber sammen, og jeg er tilfreds med indsatsen og ikke mindst med den støtte vi fik fra vores fans",