Sten Grytebust

Spillerreaktioner: Det var slet ikke godt nok

Mohamed Daramy
“Det er noget l... vi taber 1-4, vi havde forventet noget mere, men vi ved, at vi har det svært her. Tror det er anden gang i træk, at vi lukker fire mål ind her i Herning. De har været gode, de har set stærke ud – men vi har det som sagt svært herovre, og det fortsatte så i dag. Vi har i hvert fald ikke fået knækket koden endnu”. 

Carlos Zeca
”Med en sejr havde vi stadig en lille chance for at blande os i toppen, men nu er det sværere end nogensinde. Det var slet ikke godt nok i dag, og vi må alle sammen se indad og så ellers se at blive klar til kamp igen på søndag, og så må vi give alt hvad vi kan i de sidste seks kampe".

Mathias 'Zanka' Jørgensen
”Vi tillod alt for mange omstillinger, og det kostede os dyrt. Vi er skuffede over, at vi ikke matcher den fysik vi møder, det havde vi ellers sat os for, og det er den største skuffelse, at vi ikke kommer med det udtryk, som de to gange vi har mødt dem i Parken".

"Vi mangler masser af kampe, og skal gøre det så godt som muligt. Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med den periode vi er inde i, vi vil gerne vinde kampe, og det har vi jo ikke gjort. Der var selvfølge ikke en fed kamp at spille, når man taber 1-4, det var en hård dag på kontoret, der var masser af omstillinger – og så hev de også nogle flotte scoringer op af hatten”.