Jess Thorup

Thorup: Vi leverer slet ikke i dag

”Med en sejr havde vi stadig haft en chance for at melde os ind i topkampen, men vi lever slet, slet ikke i dag,” erkendte Jess Thorup efter kampen.

”Vores seneste to kampe mod Midtjylland i pokalen og Superligaen var ellers tætte og jævnbyrdige, så også på den baggrund er det skuffende at tabe. Især måden vi taber på, for man kan altid tabe fodboldkampe, men det var ikke rart at se på den måde, hvor det skete i dag.”

”Vi taber til et hold, der er bedre end os på en lang række parametre. De er hele tiden et skridt foran i tanke og handling, og de vinder fuldt fortjent.”

”Ansvaret er i sidste ende mit, så jeg må se indad og evaluere, om de vi skulle have gjort noget andet før og under kampen. Vi kom med en del power i holdet for at matche deres fysik, men det lykkedes jo ikke i dag.”

”Alle er selvfølgelig dybt skuffede nu, men vi må hjem og få den her kamp på afstand, så vi er klar til AGF på søndag. Vi har også stadig AGF, Brøndby og Midtjylland hjemme, så vi lægger os ikke ned og giver op."

"Der er stadig seks kampe endnu, men det er klart, at vi skal præstere helt anderledes, end vi gjorde i aften,” sluttede Jess Thorup.