Jens Stage

Spillerreaktioner: Alle mand sloges for det i dag

Jonas Wind
Det er nogle vigtige indbyrdes kampe i dag og i næste uge, og man kan virkelig rykke i tabellen, hvis man vinder de kampe. Vi viste alt i dag i forhold til FCM-kampen. Der var meget intensitet i dagens kamp, og vi stod sammen hele kampen igennem, lavede nogle flotte mål – og vinder fortjent.

Vi ved, at AGF vil bygge en stemning op, og vi skal helst ikke gå med på deres lege, men til sidst løb det lidt løbsk, jeg vidste bare, at jeg ikke skulle komme i karantæne, så jeg er en glad mand nu. Vi skal prøve at skrabe så mange point sammen som muligt lige nu, og i dag fik vi så de tre point vi kom efter.


Jens Stage
Det er da specielt at blive matchvinder, men jeg ved ikke, om jeg kan tænke på målet, for der skete så mange ting i dag. Følelserne bobler uden på tøjet for alle mand, det var meget hektisk, men vi fik i hvert fald vist en anden mentalitet i forhold til torsdagens kamp mod FCM. Alle mand sloges for det i dag, og det gav os de tre point.

Det er svært at forklare følelsen af at spille i Aarhus, på den ene side ønsker jeg dem det bedste, men udover Brøndby IF, er der ikke nogen bedre modstander at slå. Jeg har selv sagt ja til at spille for FCK, og de må godt være utilfredse her i Aarhus med, at jeg nu spiller i F.C. København – og de må altså godt sige noget til mig – men jeg synes nu, at der er en fint respekt fra aarhusianerne, når jg er herover.


Viktor Fischer
Efter kampen mod FCM, hvor vi blev kørt ud af klædet i Herning, så var den bedste reaktion at vinde her i Aarhus. Det er et svært sted at spille, men vi får tre gode point. Det var en sindssyg fantastisk sejr, men vi møder dem igen næste uge, så vi kan ikke juble for længe.

Det er nogle fantastiske kampe der spiller her i Aarhus, og jeg tror, at de er underholdende at kigge på, og de er også og underholdende at være med i.