Jubel efter scoring

Thorup: Fantastisk fight og vigtige tre point

"Efter indsatsen i torsdags fik vi den reaktion, vi havde håbet på. Det var virkelig en flok krigere, der gik på banen i dag, stod sammen som et hold og var parat til at fighte og kæmpe lige til det sidste," sagde Jess Thorup efter den underholdende og dramatiske 2-1-sejr i Aarhus.

"Vi startede kampen udmærket, indtil vi kom foran 1-0, men siden overlod vi initiativet til AGF, som dominerede resten af halvlegen efter deres udligning. Men vi fik rettet op på det i pausen, og i 2. halvleg blev det meget bedre."

"Selvfølgelig blev det meget hektisk til sidst, hvor de kastede alt frem og pressede på, men vi ved, at kampe mod AGF ofte bliver på den her måde. Måske havde vi også marginalerne med os til sidst, men vi havde også haft vores chancer i kampen."

"Men vi fik det vi kom efter, både med præstationen men først og fremmest også med de tre point. Men alt er ikke rosenrødt af den grund, for det er kun tre dage siden, vi tabte 1-4 i Herning. Men der er meget i dag, der peger fremad, og nu ser vi frem mod det næste opgør mod AGF om otte dage. Det bliver foran vores egne fans i Parken, og det er i sig selv noget, vi glæder os meget til," sluttede Jess Thorup.