Jubel efter scoring

Spillerreaktioner: 1. halvleg var fantastisk

Jens Stage
"Det var fantastisk, vi spillede noget af det bedste vi har gjort længe i 1. halvleg, det var en fornøjelse at være med til. Så en fantastisk 1. halvleg, den kan vi ikke sætte en finger på. Til gengæld var 2. halvleg elendig, vi blev presset alt for for meget og var klart dårligere på bolden. Vi mistede også bolden for meget, og så skal vi ikke lade dem score på to hjørnespark.

Foran 3-0 og med næsten 11.000 på tribunerne, så skulle vi have lukket den her kamp, og jeg får næsten kvalme ved tanken om, at de havde fået udlignet og at vi ikke havde vundet kampen. Der var ingen grund til, at vi blev så nervøse i 2. halvleg, men det var nogle forfærdelige sidste 45 minutter. Det var til gengæld fantastisk at have tilskuerne tilbage, de bar os frem - specielt i 1. halvleg - hvor vi jo nærmest var som en flok køer der var kommet på græs, omend det jo nok ikke et udtryk, man rigtig bruger i København".

Jonas Wind
"De to halvlege var jo som nat og dag. Vi smadrede dem fuldstændig i 1. halvleg, hvor vi får en masse energi fra tilskuerne, men desværre går gassen lidt af os i 2. halvleg, hvor vi falder for langt tilbage og ikke kan holde fast i bolden.

Det var selvfølgelig dejligt at score, og jeg fik jo næsten ståpels af vores fans. Men vi skulle have spillet meget mere bold, for det blev jo alt for alt for spændende til sidst. Jeg synes dog, at vi 1. 1. halvleg fik vist, at vi er et bedre hold - når vi altså kan spille med kuglen - og vi fik også skabt godt med chancer.

Kampene mod AGF er altid intense kampe, de er tætte og der er meget på spil - og så er det jo kampe, som vi alle sammen meget gerne vil vinde. Efter sejren i dag kigger vi selvfølgelig opad i tabellen, men vi skal jo først og fremmest vinde vores egne kampe, og så må vi se hvad der sker højere oppe. Og lad mig så gentage, det var næsten ubeskriveligt den stemning vores fans skabte, det var fantastisk og gav og kuldegysninger."

Viktor Fischer
"Efter at have ført 3-0 tror jeg, at vi blev for tilfredse. Vi stillede os for langt ned, og det er de for gode til, så det var tåbeligt. Min fornemmelse var, at jeg godt vil have os længere frem, midtbanen ville dog længere tilbage, og det skabte et for stort hul. De fik vundet for mange dueller, og spillede fint fodbold på siderne og kom til for mange indlæg. Dertil var de for farlige på deres hjørnespark.

Vi skal arbejde med at være overlegne, når vi er foran. Et eller andet sted er det jo ligegyldigt med sejrens størrelse, men vi skal blive bedre og vi skal arbejde med, hvad vi nu engang kan arbejde med.

Den 1. halvleg var fantastisk, og vi kan jo ikke forvente at være foran 3-0 ved pausen hver gang, men når vi er det, skal vi ud og vinde 5-0. Så skal vi have den selvtillid der viser, at vi kan blive ved med at have bolden og kan blive ved med at spille fremad. Alt i alt var vores 1. halvleg satme god".