Spændende kamp i sigte

Det er et spændende opgør som F.C. København onsdag aften klokken 19.00 løber på banen til i Herfølge.

Herfølge kommer med en dugfrisk sejr over FC Midtjylland - en sejr der med garanti har givet sydsjællænderne masser af selvtillid for mødet med de danske mestre. F.C. København tager til Herfølge med en 2-2-kamp i bagagen fra PARKEN mod OB.

I FCK-truppen er der flere spændende navne med. En skadesramt trup har medført, at unge spillere som Bergvold, Traoré, Bech og Svärd formentlig alle får en del spilletid. Jesper Bech, der længe har været væk fra truppen, ser frem til kampen:

- Bare jeg får 10 minutter på banen, så er jeg glad, var Bechs korte kommentar efter dagens træning.

I søndags var det Sebastian Svärd der greb chancen fra start og spillede en flot kamp mod OB. Til den kamp havde han Peter Nielsen ved sin side på midtbanen, men ham må han undvære mod Herfølge. Peter Nielsen har karantæne. I stedet ser det ud til, at Thomas Røll bliver rykket ind på midten, mens en Jörgen Pettersson muligvis overtager pladsen på venstre midtbane. Ovenstående er vi dog meget klogere om en halv time før kick-off onsdag.

I Herfølge lider man også med skadesproblemer. Sidste mand på skadeslisten er Matthew Turner, der måtte udgå mod FCM i søndags. Samtidig fik nyindkøbte Mads Olsen karantæne, hvilket ikke ligefrem hjalp på problemerne. Ydermere bliver det heller ikke et gensyn med de tidligere FCK'ere, Henrik Lykke, Kenneth Jensen, Allan Nielsen og Mads Westh - alle sammen er ude med skader.

Vores anden hjemmebane
Herfølge Stadion har altid været venlige mod F.C. København - faktisk så venlige, at vi ikke har tabt på den bane siden april 1998! Faktisk har vi kun tabt to gange på den bane?

Ydermere plejer støtten fra de mange FCK-fans også at have en særdeles positiv effekt på kampens resultat - underholdende har det i hvert fald ofte været. Onsdag aften håber vi således på massiv støtte til de danske mestre når turen går til Herfølge.