Flag-tifo på Familietribunen

Søg om julehjælp fra F.C. København

F.C. København har tradition for at støtte en række organisationer med billetdonationer til deres julegaver til børnefamilier, der har brug for det.

De seneste år har vi samarbejdet med 10-12 forskellige organisationer, bl.a. Julehjælpen.dk, Dansk Folkehjælp, Børnenes Kontor og Frelsens Hær - og vi hører gerne fra flere.

Vi inviterer familierne til at få en fodboldoplevelse med familien i Parken, og i år gælder billetdonationerne til hjemmekampen mod OB, som vi forventer bliver spillet søndag den 20. februar 2022. Kampdato og tidspunkt er dog endnu ikke endeligt fastlagt.

Hvis du driver en organisation, der hjælper børn og deres familier, som har brug for julegaver, kan du allerede nu søge via linket - her finder du et ansøgningsskema og mere information om kriterierne for at søge.

Sidste frist for at søge er søndag den 21. november 2021.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Her kan du som organisation, forening eller institution søge om julehjælp i form af billetter til vores hjemmekampe i Parken.

Vi tilbyder en gavepakke i form af fire billetter til kampen mod OB, som foreløbigt er planlagt til den 20. februar 2022. Den fastlægges først senere, og du kan løbende finde mere info om kampen lige her.

Beskrivelse af formålet, kamp og målgruppe. Skriv gerne en udførlig beskrivelse - det gavner ansøgningsprocessen betragteligt. 
Mailadressen skal være en officiel mailadresse fra institutionen, foreningen eller organisationen.