Denis Vavro og Khouma Babacar

Denis Vavro: Meget specielt for mig at spille i Parken igen

Denis Vavro kronede et fornemt FCK-comeback med en utrolig energisk indsats mod OB, der både bød på et flot måloplæg, en heroisk blokering, der forhindrede en OB-scoring i sidste øjeblik, og ikke mindst en kåring til Carlsberg Man of the Match.

Fansene gav energi og motivation
Dagen derpå kunne slovakken se tilbage på en stor personlig oplevelse i Parken.

"Allerede da vi kom ud til opvarmningen og mødte fansene, gav det mig så meget energi. De er min motivation! Så simpelt er det. Jeg føler mig så godt tilpas her - jeg holder virkelig meget af Parken og af fansene - og jeg holder af København, så jeg er virkelig glad for at være tilbage," fortæller Denis Vavro og fortsætter: 

Første kåring som kampens spiller
"Jeg tror faktisk, at det er første gang, jeg bliver kåret som kampens spiller, så den hæder er jeg virkelig glad for. Tak til alle dem, der stemte på mig. Men når det er sagt, så er der kun én ting, der tæller - og det er mesterskabet. Det ved vi allesammen godt, og derfor er det holdet, det handler om," lyder det fra den 25-årige forsvarskriger.

Kampen mod OB var Vavros første for FCK siden skiftet til italienske Lazio i sommeren 2019. Og en dag, han sent vil glemme:

Specielt at spille i Parken igen
"Jeg var faktisk ret nervøs de første ti minutter, selvom jeg faktisk ikke helt ved hvorfor! Det var vores første kamp, og det er et halvt år siden, jeg sidst spillede alle 90 minutter i en kamp. Og så var det bare meget specielt for mig at gøre comeback og spille for FCK i Parken igen. Jeg ville så gerne gøre det godt og ikke lave fejl," forklarer Vavro og fortsætter:

"Jeg sagde til Kamil (Grabara, red.) før kampen, at han skulle holde buret rent, og at jeg nok skulle hjælpe ham. Det er mit job som forsvarsspiller. Det var fedt at lave en assist til Babacars 2-0-mål også, men mit job er først og fremmest at forhindre modstanderne i at score. Så da jeg blokerede OB-angriberens afslutning i det 93. minut, fejrede jeg vores clean sheet, som om det var et mål! Og så kunne Kamil sige tak for hjælpen til mig," siger Denis Vavro med et stort smil.

Kun sejren, der tæller!
Med sejren overtager løverne førstepladsen i 3F Superliga. Men der er lang tid, mange kampe og meget at forbedre, understreger han:

"Det vigtigste var at vi vandt - selvom vi godt ved, at vi kan spille meget bedre. Men de tre point er det afgørende - og et skridt på vejen mod målet i maj. Det her var vores første kamp i foråret, og der er stadig 14 kampe tilbage, og alle kampe kommer ikke til at være lige gode. Vi skal kunne blive ved med at tage tre point, uanset hvor godt, vi gør det. Nu er vi igang, men der er plads til forbedring næste søndag," lyder det fra Denis Vavro.

Søndag venter en udekamp i Viborg kl. 16.00. Næste hjemmekamp er fredag den 4. marts, hvor Vavro & Co. byder indenfor til fredagsfest i Parken mod Randers kl. 20.00.

>> Find din plads til næste hjemmekamp her!