Malmö-fans

Sikkerhedsregler om fan-adskillelse

Interessen for torsdagens altafgørende gruppekamp har længe været enorm på begge sider af sundet, og derfor minder vi om de sikkerhedsregler, der gælder for bl.a. UEFA-kampe som denne.

Alle nationaliteter er velkomne
Først og fremmest vil vi dog gerne understrege, at fans af alle nationaliteter er velkomne på alle tribuneafsnit. Vi har f.eks. en del FCK-fans i Sverige, der har sikret sig billetter til fx Sektion 12, og der kan også være danske Malmö-fans, som har købt til Malmös fanafsnit.

Fan-adskillelse
Sikkerhedsreglerne handler nemlig ikke om nationalitet, men om adfærd. Telia Parkens tribuneafsnit er opdelt, så A-, B- og C-tribunen er tilegnet FCK-fans, mens D-tribunen er tilegnet Malmö-fans. På Nedre A er der dog et mindre VIP-område til Malmös VIP-gæster i lighed med det afsnit, vi havde i Malmös VIP-område.

Det centrale afsnit i Telia Parkens ordensreglement er:

"Hvis du vil udvise tilknytning til udeholdet ved fx at bære farver,
beklædning el.lign. eller synge slagsange,
der kan forbindes til udeholdet,
må du kun gøre det på de stadionafsnit, som er forbeholdt udeholdets fans."

"Hvis du ikke overholder reglerne, kan du blive afvist/bortvist uden refundering af billetten."

Kontakt kundeservice
Hvis du er Malmö FF-fan og har billet til et andet afsnit end Malmös fan-afsnit, så opfordrer vi dig venligst til allerede nu at kundeservice@fck.dk om dine muligheder.

Ophold på trapper forbudt
Vi gør desuden opmærksom på, at du ikke må opholde dig på trapperne. Dels for ikke at genere andres udsyn og dels fordi det kan være farligt ved evakuering o.lign. Overtrædelser kan medføre bortvisning eller andre sanktioner.

>>> Læs hele ordensreglementet her

God kamp til alle
Vi glæder os til at byde alle velkommen til et udsolgt stadion, og vi ønsker alle FCK- og Malmö-fans en god og tryg oplevelse i Telia Parken.