Over 32.000 er klar til København vs. Aarhus

Når landets to største byer mødes i Parken på søndag d. 28. april kl. 18:00, bliver det endnu gang i en flot kulisse
Allerede nu har over 32.000 sikret sig adgang til kampen, og flere tribuneafsnit er udsolgt. Men der er stadig gode pladser at finde til det store opgør på tværs af de forskellige kampoplevelser, vi udbyder til vores hjemmekampe.

>>> BILLET.FCK.DK

Billetstatus: 

  • Sektion 12: Der er fyldt på nedre del af Sektion 12, mens det stadig er muligt at blive en aktiv del af stemningen på Sektion 12 Øvre. 
  • A-tribunen: Her findes der stadig gode pladser med godt udsyn over banen og kulissen. 
  • Familietribunen: Det er stadig muligt at finde pladser i de familievenlige rammer med aktiviteter for de yngste F.C. Københavnere.
  • C-tribunen: Nedre C er udsolgt, og der er få pladser tilbage i hjørnerne af Øvre C.
  • Matchday Hospitality: Det er muligt at booke en eksklusiv kampoplevelse med spisning inden kampen fra 1.499,- kroner. Læs mere om Matchday Hospitality her

Vi anbefaler som altid, at man sikrer sin plads til kampen hurtigst muligt her

 

Lad os sammen fylde Parken – husk at udlåne/frigive din plads, hvis du selv er forhindret
Vi har sammen med Carlsberg skærpet indsatsen mod ikke-udnyttede pladser, så der kommer endnu flere F.C. Københavnere på lægterne i Parken.

Vi håber derfor, at du vil bidrage til at fylde Parkens pladser i hvidt og blåt – også når du selv er forhindret. Faste pladser og billetter kan nemt udlånes og frigives via F.C. København-appen. Se guides mm. på: FCK.dk/fyldparken