Parken

Sikkerheds-informationer om FCK-Galatasaray

Der er ekstra sikkerheds-foranstaltninger i og omkring Parken til tirsdagens UEFA Champions League-kamp mellem F.C. København og Galatasaray.

En "ydre ring" omkring Parken
Der er to ”checkpoints”, inden du kommer ind på stadion.

Vi har lavet en ”ydre ring” om Parken, som åbner kl. 15.00, og ved indgangene til disse visiterer vi alle og tjekker kort/billet for at sikre, at du har adgang.

Når du siden går ind ad den indgang til stadion, som du har kort/billet til, scanner vi kortet/billetten.

Adgangsvej for FCK-fans via Øster Alle
FCK-fans har kun adgang til A-, B- og C-tribunerne gennem ”ydre ring” via to checkpoints på Øster Allé.

Vi beder alle have billet(ter) og/eller sæsonkort klar, inden du ankommer til Parken, så tjekkene går hurtigere.

Adgangsvej for Galatasaray-fans via Gunnar Nu Hansens Plads
Galatasaray-fans har kun adgang via Gunnar Nu Hansens Plads, hvor der også er et ekstra checkpoint, før man kommer til D-tribunen.

Galatasaray-fans mødes på Rådhuspladsen og forventes at ankomme med særtog til Svanemøllen Station kl. 19.30 og derfra gå i samlet march ad Østerbrogade til Gunnar Nu Hansens Plads og videre til Parken.

Særligt om rygning
Bemærk at når først du er gået ind på stadion, så kan du til denne kamp ikke gå ud og ind igen for at ryge.

>> Åbningstider og anden praktisk info finder du her.

(Artiklen fortsætter under billedet)


Fan-adskillelse
D-tribunen er forbeholdt Galatasaray-fans, og udviser man tilknytning til Galatasaray i adfærd, påklædning eller andet på alle andre tribuner end D-tribunen, bliver man bortvist uden mulighed for refundering af billet, rejseudgifter, ophold eller andet.

Du må heller ikke må bære farver, beklædning el.lign., der kan forbindes med andre fodboldhold end F.C. København og Galatasaray.

Bemærk dog, at der på dele af Nedre A er repræsentanter fra Galatasaray samt gæster fra UEFA, som sidder i neutralt område. Der er desuden presse fra Galatasaray og tyrkiske medier på pressepladserne på Øvre A.

Skærpet strafzone
Politiet indfører midlertidigt skærpet strafzone omkring Parken fra tirsdag den 12. december, kl. 15.00 til onsdag den 13. december, kl. 03.00.

Det medfører, at straffen kan stige til det dobbelte for visse typer af kriminalitet begået i zonen, blandt andet vold, hærværk og grov forstyrrelse af den offentlige orden.

Efter kampen
Politiet har givet påbud om at tilbageholde Galatasaray-fans i op til en time efter kampen.

Pas på falske billetter
Vi har længe opfordret til, at man ikke videresælger sin plads, da det øger risikoen for at overtræde reglerne om fan-adskillelse.

Vi har også set flere eksempler på, at der er sat falske billetter til salg, blandt andet til udebaneafsnittet på et tidspunkt, hvor klubben endnu ikke havde udstedt en eneste billet.

Hvis det ved indgangen viser sig, at din billet er falsk – eller at stregkoden allerede er anvendt – bliver du afvist.