Andrija Pavlovic
Jubel efter en af scoringerne

Sikker 4-0-sejr i Sundbyen

Til stor glæde for de mange medrejsende FCK-fans blev der aldrig spænding om udfaldet i vores første Superliga-kamp i Helsingør. Derimod måtte det rekordstore hjemmepublikum gå hjem med erkendelsen af, at overmagten bare var for stor i dag.

Pieros bragte løverne foran efter syv minutter på en smuk detalje, hvor han elegant tæmmede en lang Gregus-fremlægning, inden han satte den sikkert under keeperen. Ti minutter efter udnyttede Pavlovic en ren foræring, da Mikkel Basse spillede ham helt fri, og et kvarter senere nød han godt af at Martin Fisch snittede en bold bagud, så han kunne løbe ned og øge til 3-0.

Siden kom hjemmeholdet bedre med, og da vi samtidig gik et gear ned efter pausen, blev 2. halvleg en meget mere jævnbyrdig affære, hvor de dog stort set aldrig blev farlige nede foran Robin & co. I stedet blev Pieros også dobbelt målscorer mod slutningen, da han fik bolden af indskiftede Matic og sparkede den ind i det lange hjørne.

Læs mere om sejren på FCK.DK senere i aften.