Pieros Sotiriou

Ståle: God start betød meget

Ståle var af mange gode grunde rigtig godt tilfreds efter dagens 4-0-sejr i Helsingør, hvor begge vores angribere kom på tavlen to gange hver:

- Især det første mål af Pieros er et klassemål, hvor han laver en flot tæmning og en klinisk afslutning. Han er blevet stærkere kamp for kamp i sæsonen, og arbejder nu også godt begge veje, og Pavlovic har også et ganske pænt scoringssnit, siden han begyndte at spille regelmæssigt, sagde Ståle om sin målfarlige frontduo.

- Det er klart, at kampen bliver meget præget af vores tidlige mål, for de får det meget svært efter det andet mål. Men det kunne vi også have fået, hvis vi ikke var kommet i gang med målscoringen. Nu fører vi 3-0 ved pausen, og så er det lidt op til spillerne, om de i 2. halvleg vil prøve at holde i bolden og kontrollere spillet, eller om de vil stå lidt længere tilbage og forsvare sig. Men jeg tror, mange af spilerne havde brug for at spare lidt på kræfterne efter vores kamp i torsdags. tage de kontraer, der kommer, vurdere Ståle, der også sendte anerkendende ord til sin trænerkollega og tidligere holdkammerat:

- De har lige solgt et par af deres største profiler, og Lønstrup har nok det sværeste job i Superligaen med de vanskelige forudsætninger, han har heroppe, sagde Ståle.

Løns ved da også udmærket, at betingelserne er svære, men han fandt dog lyspunkter i dagens kamp:

- Præstationen var markant bedre, end da vi mødte Lyngby sidste uge, men når man laver så graverende fejl mod FCK, så vinder man ikke fodboldkampe. Jeg plejer at være en rolig træner, men jeg var efter dem i pausen på grund af de store, individuelle fejl i 1. halvleg. Men selv om de går lidt på cruise control efter pausen, så synes jeg vi er godt med i spillet frem ad banen og kommer også til et par chancer, men vi taber kampen på forsvarsfejlene før pausen, vurderede Løns, inden han forholdt sig til Ståles betragtninger om Superligaens sværeste job:

- Ståle kaldte det "Mission Impossible", da vi kort talte sammen, men måske er det fordi jeg ligner Tom Cruise lidt, sagde Løns og smilede lidt i skægget på en dag, hvor der ellers ikke var så meget at more sig over i Helsingør-lejren.